Партії: що потрібно знати про них?

Початок: 18.06.2019 о 14:00
Закінчення: 18.06.2019 о 17:00
Адреса: вул. Мулярська, 2А, м. Львів,, Україна
Місце: Львівська Медіатека
Активна Громада Львова

Завершено

Засідання Клубу Активної громади (4) (2)
Партії: що потрібно знати про них?

 

Тренінг Клубу «Активної Громади» на тему: «Партії: що про них варто знати?»

Запрошуємо активних громадян, представників громадських організацій, активних підприємців та ЗМІ на тренінг щодо політичних партій та їх функціонування!

Захід націлений обговорити суть та ідею політичних партій, поглибити знання щодо створення та діяльності партій в Україні й за кордоном для порівняння.

Під час заходу тренери, Недзельський Юрій та Байор Надія (регіональний та комунікаційний координатори ВІ «Активна Громада» у місті Львів), розкажуть про політичні системи, відкриті та закриті списки, політичні партії в Україні та їх фінансування, про партійні списки і праймеріз. Також кожен з учасників за допомогою інтерактивних вправ отримає знання, які допоможуть розпізнавати справжні політичної партії від політичних проектів.

Для участі у заході зареєструйтесь за посиланням: bit.ly/2IL5R8F до 17 червня включно.

Клуби «Активної Громади» у містах – комунікаційний майданчик для обговорення ідей щодо розвитку міст та їх впровадження, отримання нової інформації про реформи, просвіти та залучення громадян до політичних рішень на місцях.

Довідка. Всеукраїнська ініціатива «Активна Громада» – об’єднання людей та громадських рухів задля самоорганізації та участі у вирішенні місцевих проблем. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту «Республіка».