Конкурс на участь у Літній школі: «Віртуалізація суспільної свідомості»

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Anton Shkuro

Announce_Summer_School_2019-300x157
Конкурс на участь у Літній школі: «Віртуалізація суспільної свідомості»

 

Фонд Арсенія Яценюка «Відкрий Україну» запрошує на Літню школу «Віртуалізація суспільної свідомості», яка відбудеться 14-16 серпня 2019 року в м. Київ.

Літня школа «Віртуалізація суспільної свідомості» – 3-денна навчально-тренінгова програма з метою навчити молодь критично оцінювати інформацію, використовувати ефективні методи її перевірки та запобігати поширенню фейків.

Програма Літньої школи передбачає тренінги, навчання, розвиток навиків ефективної роботи з інформацією, а також спілкування з тренерами та експертами у сфері інформаційної політики.

Основні завдання Літньої школи:

- показати актуальність проблем у сфері інформаційної безпеки, а також підкреслити її роль у формуванні мирного та безпечного середовища;

- визначити з чого складається особисте медіа-поле громадянина та ознайомити учасників з найпоширенішими технологіями маніпуляцій;

- мотивувати молодих активістів до формування критичного мислення;

- створити команду однодумців для боротьби з фейками та маніпулятивними технологіями;

- сприяти розвитку лідерських якостей учасників;

- стимулювати налагодження ділових контактів між учасниками літньої школи.

До участі у Літній школі запрошуються особи від 18 до 28 років – студенти, представники неурядових громадських організацій, молоді спеціалісти.

Для участі в конкурсі потрібно заповнити реєстраційну форму, перейшовши за посиланням тут. За результатами конкурсу буде відібрано 24 учасників.

Кінцевий термін подачі заявок – 30 липня (до 12:00 год.).

Оголошення результатів відбору – 31 липня. Кількість місць обмежена.

Робоча мова заходу – українська.

Організатори заохочують до участі представників із регіонів. Витрати на проїзд покриваються організаторами. Учасникам забезпечують проживання та харчування в рамках Літньої школи.

У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, звертайтеся до Анжеліки ПАВЛЮК. Електронна адреса: [email protected]; (044) 220 18 40; (067) 214 34 62.

ПАРТНЕРИ:

«Інтерньюз-Україна» – організація з експертизою на ринку медіа, комунікацій, освіти та консалтингу. Інновації, професіоналізм, ефективність – три опори нашої роботи. Служити українському суспільству – наш незмінний пріоритет з 1996 року.

Stopfake.org – cайт для перевірки фактів був запущений 2 березня 2014 року. Ініціаторами його створення стали викладачі, випускники та студенти Могилянської школи журналістики та програми для журналістів і редакторів Digital Future of Journalism. До проекту долучилися журналісти, редактори, програмісти, перекладачі – всі ті, кому була небайдужа доля України та її народу під час окупації Криму і війни на Донбасі.

ДЛЯ ІНФОРМАЦІЇ:

Фонд Арсенія Яценюка «Відкрий Україну» – міжнародний фонд, заснований у липні 2007-го року для зміцнення та розвитку авторитету України у світі. Завданнями Фонду є піднесення міжнародного авторитету та популяризація України за кордоном, сприяння розвитку міжнародної співпраці з Україною та публічної дипломатії.


Останні публікації цього розділу:

Відкрита закупівля послуг з розробки дизайну та створення сайту, який представлятиме молодіжну столицю Європи

БО TBPeopleUkraine оголошує конкурсні торги (тендер) на закупівлю будівельних робіт

Конкурс на закупівлю меблів

Конкурс на подання концептуальних документів для реалізації ініціатив щодо покращення продуктивності сільського господарства в Україні

Тендер продовжено: послуги з розробки онлайн гри

Тендерне оголошення для закупівлі будівельних матеріалів/ інструментів