Як досягти успіху на європейських ринках: підсумки благодійного семінару-практикуму!

Як швидко розбагатіти, вивести свій бізнес на новий рівень та стати незалежним в умовах сучасної економічно-політичної кризи та не вилетіти у боргову яму? Відповіді на ці та чимало інших суміжних ...

Додано:
VikaDvorak

ЄС
Як досягти успіху на європейських ринках: підсумки благодійного семінару-практикуму!

Як швидко розбагатіти, вивести свій бізнес на новий рівень та стати незалежним в умовах сучасної економічно-політичної кризи та не вилетіти у боргову яму? Відповіді на ці та чимало інших суміжних питань можна було сьогодні отримати на семінарі-практикумі «Інституційна підтримка експортерів, стандарти та вимоги, електронні ресурси для експорту на європейські та міжнародні ринки». Захід було організовано ГО «Фундація розвитку громад» в рамках проекту «Центр волонтерської співпраці та розвитку» та за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні.

Запрошений гість Олег Мирошніченко дав розгорнуті відповіді на усі питання відвідувачів, поділився секретами успіху виведення будь-якого бізнесу на європейські ринки, розповів про усі переваги та підводні камені кредитних програм, як правильно потрібно презентувати свій товар, де шукати взаємовигідне партнерство та як отримати необхідну консультаційну допомогу. Крім того, було розглянуто практичні нюанси з якими стикаються українські підприємці.

Таке питання особливо актуальне в сучасних умовах, адже з 1 січня 2016 року запрацює зона вільної торгівлі між Україною та ЄС. Однак для того, аби скористатися цим шансом потрібно мати чималі знання правильної тактики роботи.

«Україна стрімко рухається вперед. Звичайно економічна нестабільність негативно відобразилася на нашому з вами житті. Однак ми зможемо вийти з боргової ями та розпочати європейське життя. Для цього лише необхідні відповідні знання. Тож наша організація впевнена, що такі заходи, як сьогоднішній допоможуть скласти правильну стратегію розвитку та зробити перші кроки до успіху», – розповідає одна з організаторів заходу Галина Курус.

Довідка: Олег Мірошніченко  випускник магістеріуму «Києво-Могилянської Академії», Європейського Коледжу (м. Парма, Італія). Спеціаліст з питань торгівлі Представництва ЄС в Україні (2010-2013). Відібраний тренер по експорту Американської агенції з міжнародного розвитку (USAID), автор двох популярних книг для українських експортерів.

IMG_3636.


Тематика публікації:    

Останні публікації цього розділу:

Дуже просторова добірка вакансій в громадському секторі

Чотири роки партнерства: історія співпраці громадської організації «Нова Дружківка» та Дружківської пожежно-рятувальної частини

39 ветеранів/ок завершили навчання на сертифікатній програмі “Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення"

Громадська участь у місцевій політиці: які зміни до статутів громад мають внести сільські та селищні ради Харківщини

«Ми змогли відірвати дітей від гаджетів». Як у Вишнівській громаді реалізували шкільний бюджет

Як «Попередити корупцію просто» — пояснюємо в експлейнерах на Суспільному