Конкурс на придбання сценічних костюмів

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


ТЕНДЕР
Конкурс на придбання сценічних костюмів

Новоайдарська громадська благодійна організація “Марафон милосердя” в рамках виконання проєкту “Поліпшимо життя літніх людей надаючи якісні послуги” Програми ООН із відновлення та розбудови миру, яка фінансується Європейським Союзом оголошують конкурс та запрошують постачальників з доброю репутацією надати цінові пропозиції на придбання сценічних костюмів для реалізації проекту:

  1. Жіночий український національний костюм – вишита сорочка з батистової тканини білого кольору, вишивка в стилі «Берегиня»; юбка зеленого кольору з домотканого полотна та з під’юбником білого кольору понизу якого наявна прошва; фартух зеленого кольору з домотканого полотна та із вишивкою; кольорова хустка на голову, намисто червоного або зеленого кольору.
  2. Чоловічий український національний костюм – вишита сорочка білого кольору з червоною вишивкою, шаровари червоного кольору з атласної тканини, червоний пояс.. 

Пропозиції надсилайте на електронну адресу: Novoaidartercentr@meta.ua із зазначенням у темі листа: «Конкурс на придбання сценічних костюмів» по 16 вересня 2019 року включно.

Додатково повідомляємо: відповідно до умов фінансування міжнародної технічної допомоги витрати, що пов’язані із оплатою ПДВ не визнаються донором. Цінові пропозиції мають надаватися від неплатників ПДВ. В разі роботи з платником ПДВ, суми ПДВ не будуть враховані як  витрати у фінансовому звіті до наданого гранту.

 


Останні публікації цього розділу:

Закупівля товарів гуманітарної допомоги сім’ям з дітьми

Закупівля послуг менеджера/ки з підтримки оновлення/розробки та впровадження стратегічних планів розвитку громад проєкту

Закупівля послуг менеджера/ки по локальній координації та взаємодії з партнерами проєкту

Закупівля послуг комунікаційного/ї менеджера/ки

Закупівля послуг асистента_ки керівника/ці проєкту

Закупівля послуг менеджер/ки з моніторингу та оцінки

  • Богдана Стельмах

    неправильно вказана тема листа – виправте, будь ласка