У Сєвєродонецьку внутрішньо переміщенні особи навчались у «Школі права»

11 грудня у м. Сєвєродонецьк відбувся тренінг «Школа права» для внутрішньо переміщених осіб, що мешкають у Сєвєродонецьку, організатор заходу стала ГО «Громадська платформа». Під час тренінгу ...

Додано:
platforma.lg

5
У Сєвєродонецьку внутрішньо переміщенні особи навчались у «Школі права»

11 грудня у м. Сєвєродонецьк відбувся тренінг «Школа права» для внутрішньо переміщених осіб, що мешкають у Сєвєродонецьку, організатор заходу стала ГО «Громадська платформа».

Під час тренінгу учасники прослухали лекції досвідчених юристів на теми  захисту прав споживачів, протидії порушенню прав громадян у відносинах з банками та фінансовими установами, вирішенню проблем спадкового характеру при відсутності правовстановлюючих документів і знаходження майна на непідконтрольною території та доступу до публічної інформації громадян.

«Подібні заходи є важливим елементом правової просвіти переселенців на Луганщині, завдяки подібним заходам вони отримують корисні знання щодо захисту свої прав та необхідним діям у випадку зловживань з боку держави чи приватних осіб», – відмітив керівник організації «Громадська платформа» Сергій Кошель.

6

Нагадаємо, що з жовтня на Луганщині працюють юридичні приймальні ГО «Громадська платформа», в яких ВПО можуть отримати необхідну правову допомогу та консультації звернувшись за наступними адресами:

м. Рубіжне, вул. 30 років Перемоги 5, 2-й поверх.

м. Лисичанськ, пр. Леніна 139.

м. Сєвєродонецьк, пр. Радянський 59 а, к.228.

7

Контакти «гарячої» лінії ЦПІК:

+380 (93) 138 91 48

Режим роботи цілодобово.

Ініціатива «Організація ефективної системи надання безоплатної правової допомоги для ВПО в містах Рубіжне, Сєверодонецьк та Лисичанськ» реалізується  ГО «Громадська платформа»  за фінансової підтримки Програми розвитку ООН в Україні (в межах проекту «Швидке реагування на соціальні та економічні проблеми внутрішньо переміщених осіб в Україні») та Уряду Японії.


Тематика публікації:  

Останні публікації цього розділу:

Анонс: Школа врегулювання конфліктів та миротворчості у територіальних громадах

Як зберегти традиційну культуру та нашу ідентичність, міркували на триденному заході у Богуславі

До 40 протезів на місяць: як у Полтаві протезують та реабілітують людей після поранень

До своєї природи: у Києві відкрилась виставка з любов’ю до української спадщини

10 років БФ «Твоя опора»: зібрано й надано допомогу на 710 млн грн

Ресурсні центри неурядового сектору Півдня України обмінялись досвідом та обговорили нові ініціативи