Надавач послуг з підтримки коду (Code Support Services)

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Проект USAID «Підтримка реформи охорони здоров‘я», що впроваджується компанією «Делойт Консалтинг Оверсіз Проджектс» (далі – Делойт) до 19 листопада 2019 року 17:00 за місцевим часом приймає конкурсні пропозиції для обрання надавача послуг з підтримки коду (Code Support Services).

Витяги з повного тексту конкурсного оголошення та конкурсних процедур додаються за посиланням Announcement Ukraine HRS eHealth Code Support_final 102819

Для отримання повного конкурсного оголошення, що містить технічне завдання, детальні інструкції та опис процедури конкурсного відбору, прохання звертатись до Крістен Зендерс, [email protected].

Терміни проведення конкурсу:

  1. До 1 листопада 2019 року потенційні надавачі послуг повинні надіслати листа, у якому продемонструвати зацікавленість у конкурсі на адресу: Крістен Зендерс, [email protected], Оуен Міллер [email protected] або Ендрю Йохантген [email protected].

Також Делойт може звернутись до потенційних надавачів послуг, які не висловили зацікавленість у конкурсі, для уточнення причин.

  1. До 5 листопада 2019 року компанія Делойт приймає запитання про конкурс. Запитання необхідно надсилати на електронну адресу: Крістен Зендерс [email protected], Оуен Міллер [email protected] або Ендрю Йохантген [email protected].

Не пізніше 12 листопада 2019 року компанія Делойт надішле електронною поштою всім відомим потенційним надавачам послуг резюме запитань та відповідей. Також ця інформація буде опублікована в інтернеті.

15 листопада 2019  року з 13:00 до 15:00 відбудеться семінар для зацікавлених організацій, на якому будуть детальніше розглянуті запитання, що надійшли, а також надані роз’яснення щодо конкурсних процедур та форм. Семінар відбудеться за адресою: вул. Богдана Хмельницького, 52А, 5 поверх, Київ, Україна.

Реєстрація на семінар триватиме до 12 листопада 2019 року за адресою: Зарема Бекірова [email protected], Крістен Зендерс [email protected], Оуен Міллер [email protected] або Ендрю Йохантген [email protected]. В запиті на реєстрацію необхідно вказати назву компанії та ПІБ учасників.

До уваги зацікавлених організацій надається Додаток №2 до Умов конкурсу для обрання надавача послуг з підтримки коду (Code Support Services) із змінами, що стосуються порядку та форми подання бюджету: Request for Proposal Ukraine HRS Code Support – Amendment 2

З Додатком №1 до Умов означеного конкурсу, що містить відповіді на питання та зміни до порядку адміністрування виконуваних робіт, можна ознайомитись за посиланням Request for Proposal Ukraine HRS Code Support – Amendment 1_translation

  1. Кінцевий термін подання пропозицій – 19 листопада 2019 року 17:00 за місцевим часом. Конкурсні пропозиції надсилати Крістен Зендерс [email protected], Оуену Мілеру [email protected] або Ендрю Йохантгену [email protected].


Останні публікації цього розділу:

Тендер на закупівлю послуг з оренди автомобільного транспорту з водіями

Відкритий тендер із закупівлі Товарів для Інклюзійно-ресурсних центрів 2 лоти

Запит цінових пропозицій з надання послуг із друку поштівок

Тендер на закупівлю меблів для облаштування «Зелених кімнат» в Чернігівській області

Тендер: пошук підрядників для проєктування та встановлення сонячної електростанції в Арцизі

Тендер: шукаємо підрядника для розробки проєктно-кошторисної документації на будівництво СЕС на водоканалі у Волочиську