Конкурс есе для молоді “Ми єдині!”

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
zpg05

Конкурс
Конкурс есе для молоді “Ми єдині!”

ГО «Запорізька правозахисна група» оголошує конкурс есе для молоді на тему толерантності та взаємоповаги мешканців з різних регіонів України. До участі в конкурсі запрошуються студенти, аспіранти, інтерни та кандидати наук вищих навчальних закладів всіх спеціальностей віком до 30 років, які проживають в Запорізькій області.

Тема конкурсу «Ми єдині!» зумовлена необхідністю інтеграції та адаптації ВПО в громадах Запорізької області, розвитку толерантності та взаємоповаги в суспільстві.

Учасникам конкурсу пропонується дослідити і описати своє бачення шляхів інтеграції ВПО в нових для них містах, налагодження зв’язків між молоддю з різних регіонів України, напрямків роботи, які є пріоритетними для влади та громадськості в цій сфері. Організатори конкурсу не обмежують учасників у виборі теми есе в рамках зазначеного напрямку.

За результатами конкурсу буде відібрано 3 переможці які отримають цінні призи та винагороди.

Останній термін подання матеріалів: 15 січня 2016 року.

Есе у вільній формі потрібно надіслати на електронну адресу – [email protected], з позначкою «Конкурс».

Проект «Початок національного діалогу для примирення українського суспільства на міжрегіональному рівні та підвищення потенціалу в сфері захисту та місцевої інтеграції переселенців в Запорізькій області» реалізується ГО «Запорізька правозахисна група» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.


Останні публікації цього розділу:

Тендер на пошук постачальника послуг з виготовлення та розповсюдження інформаційних продуктів з метою забезпечення присутності українських культурних голосів у медіа країн Азії, Африки та Латинської Америки

Конкурс на закупівлю побутової та офісної техніки

Закупівля обладнання та розхідних матеріалів на 6 місяців для лабораторій Lviv Open Lab «Запит на цінові пропозиції (мультилотова закупівля)

Комплексна послуга з організації заходу у селищі Озера Гостомельської громади Київської області

Запит цінової пропозиції на постачання бензинових генераторів

Тендер щодо постачання товарів для забезпечення потреб дитячих просторів у Харківській, Полтавській, Запорізькій, Дніпропетровській та Вінницькій областях