Тендер на проведення соціологічного дослідження в усіх регіонах України

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


ТЕНДЕР
Тендер на проведення соціологічного дослідження в усіх регіонах України

ГО «Інститут економічних досліджень та політичних консультацій» оголошує конкурс пропозицій на проведення соціологічного дослідження в усіх регіонах України. 

Дослідження проводиться в рамках проекту «Громадська ініціатива «За прозору та чесну митницю», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій за фінансової підтримки ЄС.

Результатом конкурсу стане відбір організації (компанії)-Виконавця, яка буде субконтрактором Замовника та проведе соціологічне опитування в заздалегідь відібраних адміністративно-територіальних одиницях України. Дослідження триватиме 8 тижнів з моменту підписання контракту між Замовником та переможцем цього конкурсу.

Зацікавлені організації повинні подати:

1. лист зацікавленості;

2. цінову пропозицію;

3. технічну пропозицію.

Термін подання пропозицій – 21 січня 2020 р., до 16:00.

Усі документи надсилаються на електронну адресу [email protected] до уваги Євгенії Овсяннікової, менеджера із закупівель та організаційного забезпечення, тел.: 044 278 63 60 (42).

Технічне завдання


Останні публікації цього розділу:

Тендерне оголошення для закупівлі будівельних матеріалів/ інструментів

Тендер на закупівлю обладнання (меблі та техніка) для облаштування молодіжного простору в межах проєкту: “Ментальне здоров'я молоді - запорука активної громади” у селі Хомутець Миргородського району Полтавської області

Закупівля канцтоварів та товарів для проведення фасилітаційних сесій

Тендер на закупівлю дров твердих порід

Тендер: надання послуг з організації та проведення Національного форуму українського мікро-, малого та середнього бізнесу

Конкурс на проведення фокус групових досліджень в рамках проєкту "Шляхи відновлення: побудова стійкості громад на основі егалітарних підходів”