Робоча зустріч “Відсоткова філантропія в Україні: вимоги до організацій та питання звітності”

Початок: 19.02.2020 о 10:30
Закінчення: 19.02.2020 о 12:30
Адреса: вул. Б.Хмельницького 56А, Київ,
Місце: anorama Conference Hall в Сityhotel

Завершено

office-1209640_1280 (1)
Робоча зустріч “Відсоткова філантропія в Україні: вимоги до організацій та питання звітності”

19 лютого 2020 року Центр демократії та верховенства права запрошує на робочу зустріч “Відсоткова філантропія в Україні: вимоги до організацій та питання звітності”. 

Зустріч відбудеться з 10:30 до 12:30 у Panorama Conference Hall в Сityhotel, за адресою: вул. Б.Хмельницького 56А, місто Київ.

Ця зустріч організована у продовженні розпочатого публічного обговорення концепції запровадження відсоткової філантропії в Україні та буде присвячена вузькому колу питань. 

Метою зустрічі є обговорення та визначення вимог та критеріїв до організацій-отримувачів коштів, а також розглянути питання, що стосуються звітування організацією за кошти, отримані через механізм відсоткової філантропії.

Відсоткова філантропія – це механізм фінансової підтримки неприбуткових організацій, що полягає в наданні громадянам права на власний розсуд розпоряджатися на користь обраних ними неприбуткових організацій, законодавчо визначеним відсотком сплаченого громадянами податку з доходу. 

До участі у робочій зустрічі запрошуються представники громадських та благодійних об’єднань та міжнародних організацій, а також інші експерти та фахівці у галузі оподаткування, фінансової діяльності неприбуткових організацій, що зацікавлені у адвокації процесу запровадження інструмента відсоткової філантропії в Україні.

Для участі необхідно заповнити форму: http://bit.ly/2ShQ3k2 до 16 лютого 2020 року включно. Підтвердження участі буде надіслано на вказану електронну скриньку. 

Відшкодування проїзду учасникам не передбачено.

У випадку виникнення питань – пишіть на пошту менеджера проектів ЦЕДЕМ Валерії Дідик [email protected] 

Центр демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) – це аналітично-адвокаційний центр, що працює в громадському секторі України з 2005 року, спрямовуючи свої зусилля на розвиток незалежних медіа, підтримку громадських платформ і рухів, а також побудову правової держави в Україні.

Проведення цієї робочої зустрічі стало можливим завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (АМР США) в межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України». Центр демократії та верховенства права несе повну відповідальність за зміст, який може не відображати поглядів АМР США або Уряду Сполучених Штатів Америки.