Women in Power уже у Києві. 4 березня. Не прогавте!

Початок: 04.03.2020 о 15:00
Закінчення: 04.03.2020 о 18:00
Адреса: вул. Юрія Іллєнка, 36/1, Київ, Україна
Місце: Інститут міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка
E-mail: [email protected]

Завершено

woman in power
Women in Power уже у Києві. 4 березня. Не прогавте!

Кияни та киянки – ви готові?

Уже 4 березня ELSA (European Law Students’ Association) Kyiv разом із ГО «Жіноча Ліга» чекатимуть на вас за адресою: вул. Юрія Іллєнка, 36/1 (Інститут міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка) для участі у інтерактивному заході «Women in Power».

Що в програмі:

  1. Онлайн-гра «Гендерна рівність у Європейському Союзі та в Україні у цифрах та фактах» з подарунками для найбільш обізнаних.
  2. Панельна дискусія щодо становища гендерної рівності та прав жінок в Україні із залученням:

-          Олени Сотник – юристки, народної депутатки України 2014-2019, голови підкомітету з питань адаптації українського законодавства до законодавства Європейського Союзу (ЄС), забезпечення його відповідності зобов’язанням України у рамках Ради Європи (РЄ) та оцінки відповідності законопроектів міжнародно-правовим зобов’язанням України у сфері європейської інтеграції Комітету Верховної Ради України з питань європейської інтеграції 2014-2019;

-          Ольги Поєдинок – к.ю.н., адвокатки, голови Комітету з питань юридичної освіти при Національній Асоціації адвокатів України, членкині Науково-консультативної ради при Верховному Суді, голови правління Студії сучасного права, доцентки кафедри міжнародного права Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка;

-          Лілії Антонюк – юристки, гендерної експертки, виконавчої директорки ГО «Жіноча Ліга», Амбасадорки європейської молоді.

  1. Інтерактивна настільна гра «Бути жінкою».

Чекаємо о 15:00 для реєстрації, адже об 15:30 вже розпочинаємо!

Участь у події безкоштовна.

Реєстрація: https://forms.gle/sSaFMdg13AMp9Tna7 

Деталі: https://www.facebook.com/events/240877143599453/

Якщо у вас виникнуть додаткові запитання, можете звертатись до Лілії Антонюк – виконавчої директорки ГО «Жіноча Ліга» – у Facebook за посиланням: https://www.facebook.com/liliia.antoniuk, або ж надіславши листа у відповідь на це повідомлення.

 Не прогавте цю можливість, адже буде цікаво та весело!