Тендер на закупівлю саджанців дерев та зелених насаджень

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Tapac Matvienko

  1. Громадська організація “Надія Охрімівки” та Програма розвитку ООН цим оголошенням запрошують учасників з доброю репутацією  надати запечатані цінові пропозиції для  закупівлі саджанців дерев та зелених насаджень у межах проекту “Дерево майбутнього”.

Учасники повинні мати відповідні КВЕД для продажу товару/матеріалів/послуг, досвід роботи з поставки рослин.

Бажано поставка товару на умовах постоплати.

  1. Тендерну Документацію можна безкоштовно отримати за такою адресою: Запорізька область, Якимівський район, смт. Кирилівка вул. Приморський бульвар, 1 або за посиланням https://krlk.gov.ua/dokumenti. Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати  розкриття Конкурсних пропозицій і повинні бути в запечатаному вигляді доставлені за  вищенаведеною адресою не пізніше 13 квітня 2020 року, 10.00 після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендерного комітету. Конкурсні Пропозиції, надані пізніше встановленого терміну, не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.
  2. Зацікавлені учасники можуть отримати додаткову інформацію за адресою, зазначеною  вище або за телефонами: 06131 69394 Логінова М.В.


Останні публікації цього розділу:

Процес закупівлі на укладання договорів про надання автотранспортних послуг з соціальних перевезень та евакуації населення

Конкурс із закупівлі поліграфічних послуг

Конкурс із закупівлі послуг проведення круглого столу та тренінгів

Грантова програма Razom Jobs

Конкурс із закупівлі канцелярських товарів

Тендер для закупівлі дитячих іграшок та обладнання