Панельна дискусія “Міжнародні vs локальні грантові проєкти: як працювати на міжнародному рівні”

Початок: 02.07.2020
Адреса: Україна,
Місце: онлайн

Завершено

101149940_1127374324321971_3310788132965711872_o
Панельна дискусія “Міжнародні vs локальні грантові проєкти: як працювати на міжнародному рівні”

Третій міжнародний ярмарок грантів у сфері культури розпочав анонсування спеціальних подій. Однією з них буде панельна дискусія “Міжнародні vs локальні грантові проєкти: як працювати на міжнародному рівні”.

Учасники:

  • Юлія Федів — керівниця Національного бюро програми ЄС «Креативна Європа» в Україні, виконавча директорка Український культурний фонд
  • Анна Карнаух — програмна менеджерка Culture Bridges
  • Крістіан Дімер — керівник програми House of Europe

Модераторка дискусії — Тетяна Шульга, секторальна менеджерка напрямку культури, Представництво ЄС в Україні

В рамках даної панелі спікери обговорять українські реалії планування довгострокових проєктів, проблеми, які виникають під час їх планування/реалізації, шляхи їх вирішення, а також багато інших цікавих питаннь з цього приводу.

Детальніше про спікерів:

Юлія навчалася в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича, у Бременському університеті, проходила практику в Організації Об’єднаних Націй. Має широкий досвід співпраці з іноземними організаціями, займаючись культурним менеджментом. Координувала соціальні та медійні проєкти разом з Німецько-Польсько-Українським Співтовариством, ТРК «Deutsche Welle», німецькими організаціями «n-ost», «GIZ», «European Theater Convention» і «Engagement Global».

  • Анна Карнаух — програмна менеджерка Culture Bridges

Карнаух2

Анна розкаже про результати програми Culture Bridges, яка у липні 2020 року завершує свою роботу. Це програма розвитку українського культурного сектору, спрямована на налагодження ефективних зв’язків між митцями, культурними операторами та інституціями в Україні і ЄС. Програма фінансується Європейським Союзом та реалізується British Council Ukraine у партнерстві із Мережею національних інститутів культури Європейського Союзу (EUNIC Global).

  • Крістіан Дімер — керівник програми House of Europe

Дімер

Крістіан вивчав композицію, музикознавство та артменеджмент у Веймарі та упродовж 10 років був залучений до транскордонних та пов’язаних з ЄС проєктів. Він поділиться своїм досвідом реалізації міжнародних проєктів на прикладі програми House of Europe. 

House of Europe (“Дім Європи”) — програма, що фінансується Європейським Союзом, створена з метою підтримки професійного та творчого обміну між українцями та їхніми колегами в країнах ЄС. Програма фокусується на культурі та креативному секторі, освіті, медицині, соціальному підприємництві, медіа та роботі з молоддю. 

Далі буде ще багато цікавої інформації про дискусійні панелі та учасників Ярмарку, тож слідкуйте за новинами!

Реєстрація на події ярмарку тут.