На Третьому міжнародному ярмарку грантів у сфері культури будуть також і представники посольств

Анна Суммар, спеціаліст відділу культури та Віра Максимова, спеціаліст відділу преси, освіти і культури представлятимуть Посольство США в Україні. Вони розкажуть про грантові можливості Посольства ...

102853133_2079105778886292_7731832467362938880_o
На Третьому міжнародному ярмарку грантів у сфері культури будуть також і представники посольств

Анна Суммар, спеціаліст відділу культури та Віра Максимова, спеціаліст відділу преси, освіти і культури представлятимуть Посольство США в Україні. Вони розкажуть про грантові можливості Посольства США в Україні у сфері культури та програм для молоді. Посольство США в Україні надає гранти на підтримку колаборативних українсько-американських проектів у сфері культури і освіти, гранти на підтримку розвитку демократії і медіа.

Анна та Віра працюють у відділі преси, освіти і культури Посольства США в Україні майже 20 років. В їхні обов’язки входить менеджмент різноманітних програм і грантів у сфері культури, а саме кіно, музики, театру, спорту, літератури, а також програм з залученням випускників обмінних програм уряду США.

Відділ преси, освіти та культури Посольства США (PAS) займається питаннями преси і культури, а саме керує програмами культурного та освітнього обмінів, такими як Програма Фулбрайт та Програма міжнародних відвідувачів, а також обмінними програмами для студентів, вчителів, викладачів університетів та молодих професіоналів. Відділ преси, освіти та культури Посольства США (PAS) координує програми надання малих для підтримки демократичних та ринкових змін в Україні. Відділ підтримує Американський Дім і мережу центрів “Вікно в Америку”, мета яких надавати актуальну інформацію про США та підтримувати англомовні колекції бібліотек, в яких розташовані ці центри. Цей відділ також координує проведення заходів для української і міжнародної преси: випускає прес-релізи, організовує прес-конференції, розповсюджує офіційні урядові промови та документи.

Реєстрація на Ярмарок

 


Тематика публікації:      

Останні публікації цього розділу:

До 40 протезів на місяць: як у Полтаві протезують та реабілітують людей після поранень

До своєї природи: у Києві відкрилась виставка з любов’ю до української спадщини

10 років БФ «Твоя опора»: зібрано й надано допомогу на 710 млн грн

Ресурсні центри неурядового сектору Півдня України обмінялись досвідом та обговорили нові ініціативи

Власники пошкодженого чи зруйнованого житла можуть подати заяву до міжнародного Реєстру збитків

Після великої води: як відновлюється життя у Корабельному районі Херсона