Запит на подання заявок: Розробка типових проектно-технічних документів для малих сироварень

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Announcement_cheese-01
Запит на подання заявок: Розробка типових проектно-технічних документів для малих сироварень

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку запрошує подавати заявки на одержання субгранту для розробки типових проектно-технічних документів для малих сироварень.

Проект AГРО планує надати до 400 000 грн. за допомогою одного субгранту. Oстаточна сума субгранту залежатиме від діяльності в рамках договору субгранту та остаточних переговорів і може бути меншою або більшою. Очікується, що термін дії договору субгранту за цим запитом не перевищуватиме чотири місяці. Приблизна дата присудження субгрантів за цим запитом – липень 2020 року. Тип субгранту буде визначено у процесі переговорів.

Проект АГРО проведе передзаявочний on-line семінар 13 липня 2020 р. з 11.00 до 12.00 години за київським часом. Цей семінар дозволить прийнятним і зацікавленим заявникам задати питання стосовно ЗПЗ і отримати вказівки щодо порядку заповнення аплікаційної форми.

Бажають взяти участь у цьому семінарі, повинні підтвердити свою участь, надіславши ім’я учасника, назву організації, електронну адресу учасника та його номер телефону до 10 липня 2020 р. на адресу [email protected].

Посний текст запиту за посиланням

Цей Запит на подання заявок містить такі Додатки:

- Додаток A - Форма заявки на одержання субгранту 

- Додаток B – Форма бюджету субгранту 

- Додаток C – Форма самооцінювання заявника 

- Додаток D – Необхідні засвідчення та гарантії

- Додаток E – Обов’язкові та необхідні за відповідних умов стандартні: 

• Стандартні положення для американських і неамериканських неурядових організацій, які отримують гранти з фіксованою сумою, доступні за наступною адресою: http://www.usaid.gov/sites/default/files/documents/1868/303mat.pdf 

• Стандартні положення для неамериканських неурядових реципієнтів, які отримують усі інші види грантів, доступні за наступною адресою: http://www.usaid.gov/sites/default/files/documents/1868/303mab.pdf

Всі додатки за посиланням

Заявки подаються українською мовою обсягом не більше 10 сторінок (без врахування додатків). 

Заявки (технічну пропозицію, бюджет і супровідні документи) слід подавати в електронному форматі на нижчезазначену адресу електронної пошти з посиланням на RFA №02. Заявки повинні бути подані не пізніше 18:00 за місцевим часом 21 липня 2020 р. Заявки, надіслані пізніше встановленого часу, або такі, що не відповідають вимогам, розглядатися не будуть. 

EMAIL: [email protected] 

Усі питання щодо цього ЗПЗ просимо надсилати на ім’я Ігоря Цимбалістого, менеджера відділу грантів і контрактів, на електронну адресу [email protected]. На прохання заявників проект AГРО допомагатиме заявникам зрозуміти процедуру подання заявок і може надати консультацію щодо підготовки заявки.


Останні публікації цього розділу:

Тендер на закупівлю Буржуйок (булер'ян)

Запит пропозиції на 8 портативних ультразвукових пристроїв / Request for Proposal (RFP) for the purchase of 8 handheld portable ultrasound devices

Запит цінових пропозицій з надання послуг зі створення відеороликів

Закупівля: спеціалізована техніка

Тендер на постачання будівельних матеріалів

Тендер на закупівлю вікон та дверей у приміщенні, а також монтаж та демонтаж вікон та дверей на об’єкті комунальної установи «Одеський муніципальний молодіжний центр»