Школа «Інженери Порозуміння»: розпочато набір на участь у групу № 6 поглибленої річної програми з повною зайнятістю

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


9
Школа «Інженери Порозуміння»: розпочато набір на участь у групу № 6 поглибленої річної програми з повною зайнятістю

Школа «Інженери Порозуміння» ВІДКРИВАЄ СВОЇ ДВЕРІ ДЛЯ УСІЄЇ УКРАЇНИ! 

Розпочато набір на участь у групу № 6 поглибленої річної програми з повною зайнятістю. 

Кандидати у цю групу запрошуються з УСІХ областей України

Кінцева дата подання заявки: 2 серпня 2020 р.

Умови участі

До конкурсу на навчання у групі №6 за поглибленою програмою з повною зайнятістю Школи Інженерів Порозуміння запрошуються вмотивовані та покликані до цієї роботи кандидати із різним професійним досвідом із усіх областей України.

Тривалість програми: 12 місяців.
Вік кандидатів: від 25 до 60 років.

Навчання і перебування у Будинку ІП під час усього року пропонується учасникам на безоплатній основі. Проєкт також забезпечує всі витрати на подорожі учасників, пов’язаних з участю у Школі під час року.

Для тих учасників, які потребуватимуть фінансової підтримки у час навчання, проєкт розгляне можливість надавати на час участі у Школі щомісячну матеріальну благодійну допомогу.

Очікується, що відібрані до участі у Школі кандидати:

- будуть переконливо вмотивовані набути новий фах — Інженера Порозуміння, майстра-практика у сфері побудови миру та відновлювання суспільних зв’язків після деструктивних конфліктів на різних рівнях українського суспільства;

- готові присвятити час повноцінному заглибленому навчанню у Школі та практиці у своїх громадах впродовж одного календарного року;

- матимуть бажання і відвагу активно практикувати набуті знання і навички у своїх громадах;

- інтегруватимуть набуті знання і навички на особистісному рівні, сумлінно практикувати їх у повсякденному житті;

- зможуть мешкати у спільноті в Будинку ІП разом з іншими учасниками Школи – своїми співгрупниками;

- будуть у хорошій фізичній і психологічній формі та активно підтримуватимуть її впродовж навчання;

- дбатимуть про природні ресурси та довкілля всіма доступними в рамках проекту методами.


Задум такої програми виник із критичної потреби мирного врегулювання конфліктів і примирення у різних сферах та на різних рівнях нашого суспільства.

Багато людей в Україні втратило надію на мир і на здорові процеси розвитку країни. Для порятунку ситуації країні потрібно ще більше відданих своїй справі фахівців із потужними знаннями і навичками у сфері побудови миру, які зможуть повести за собою, вказуючи шлях до порозуміння і мирного розвитку. Ми називаємо таких людей Інженерами Порозуміння.

Організатори вклали багато сил і ресурсів у створення Простору, в якому би могли формуватися такі спеціалісти — майбутні Інженери Порозуміння. Навчання в межах основної програми «Інженери Порозуміння» відбувається у Києві впродовж одного календарного року у формі спільного перебування в інтегрованій спільноті учасників і тренерів.

Про проект

Проект «Діалог задля вирішення конфліктів» здійснюється в Україні Українським центром Ненасильницького спілкування і примирення «Простір Гідності» впродовж 2019–2022 рр. у партнерстві з міжнародною миротворчою організацією ПАКС Нідерланди (Fund Peace Movement PAX) за фінансової підтримки Федерального Міністерства закордонних справ Німеччини (Auswärtiges Amt).

Цьому проекту передував проект, в межах якого була започаткована Школа Інженерів Порозуміння, «Культура діалогу та конструктивної взаємодії в Україні», що виконувався Українським центром Ненасильницького спілкування і примирення «Простір Гідності» впродовж 2017–2018 рр. в 9 регіонах України у партнерстві з ПАКС Нідерланди за фінансової підтримки Федерального Міністерства закордонних справ Німеччини. Детальніше про попередній проект читайте у підрозділі «Передісторія».

Детальніше

Посилання на фейбуці

Джерело: Український центр Ненасильницького спілкування і примирення «Простір Гідності»


Останні публікації цього розділу:

Відкрита закупівля послуг з розробки дизайну та створення сайту, який представлятиме молодіжну столицю Європи

БО TBPeopleUkraine оголошує конкурсні торги (тендер) на закупівлю будівельних робіт

Конкурс на закупівлю меблів

Конкурс на подання концептуальних документів для реалізації ініціатив щодо покращення продуктивності сільського господарства в Україні

Тендер продовжено: послуги з розробки онлайн гри

Тендерне оголошення для закупівлі будівельних матеріалів/ інструментів