Короткостроковий експерт в European Profiles S.A

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
elena888

вакансія
Короткостроковий експерт в European Profiles S.A

Наш консорціум під керівництвом компанії European Profiles S.A. включений до короткого списку  учасників тендеру ЄС “Інституційна та політична реформа дрібномасштабного сільського господарства”, Україна (Ref. EuropeAid /140723/DH/SER/UA).  

Наразі ми формуємо сильну, професійну команду (включаючи міжнародних та українських експертів) для участі у тендері та подальшої реалізації проекту

Команда експертів повинна бути багатопрофільною і охоплювати широкий спектр знань, необхідних для досягнення амбітної мети:

Зміцнити потенціал центральної влади та органів місцевого самоврядування  у створенні позитивного, сприятливого середовища для сталого розвитку приватного сектора в сільській місцевості загалом, а саме аграрного сектору, тим самим покращуючи життєдіяльність дрібних фермерів, заохочуючи використання передової аграрної практики (GAP) та підтримуючи поточні реформи в рибному та лісовому господарствах.

Це тривалий та ресурсномісткий проект, який впливатиме на розвиток сільських територій, сільського, лісного та рибного господарств на центральному, регіональному та місцевому рівнях в Україні.

Наш підхід полягає в тому, що вирішальна роль у цьому проекті має належати українським експертам, бажано з міжнародним досвідом, для забезпечення сталого та безперебійного впровадження міжнародних GAP в українську практику.

Консорціум  зацікавлений у співпраці з експертами з досвідом роботи не менше 5 років, в одному або декількох наступних напрямах:

1. середньострокова програма планування  видатків та планування бюджету;
2. регуляторна політика та реформування;
3. аналіз аграрної політики;
4. розповсюдження передової сільськогосподарської практики, GAP, AKIS та FADN;
5. географічні індикатори;
6. реформа агентства лісового господарства;
7. реформа агентства рибного господарства;
8. програми розвитку сільських територій та супутні заходи;
9. створення та функціонування органу управління / платіжного агентства;
10. ІКТ, електронне управління та розвиток цифрових технологій;
11. землекористування, управління, консолідація та моніторинг спорів;
12. юридичний експерт(и) зі значним досвідом підготовки українського законодавства та ґрунтовними знаннями  української правової системи та законодавчих процесів;
13. експерти з координації впровадження стратегії, що мають значний досвід підготовки документів стратегічної політики високого рівня

Просимо надсилати Ваше резюме англійською мовою (формат CV Format), що відображає кваліфікацію у  перелічених вище напрямках  до 10 вересня 2020 року, електронною поштою на адресу:

Олена Семенова, асистент  проекту [email protected].


Останні публікації цього розділу:

Вакансія: Inclusion Advisor

Вакансія: Facilities and Inventory Management Lead

DAI Global LLC шукає Technical Copy Editor

Press and Media Coordinator - Посольства США

Public Health Specialist (Strategic Information) - Посольство США

Administrative Assistant in the Community Liaison Office (Посольство США)