Набір на онлайн-курс «Публічні закупівлі для місцевого бізнесу»

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
lwv.lugansk

118319986_1291415327860868_5851334530257924738_n[1]
Набір на онлайн-курс «Публічні закупівлі для місцевого бізнесу»

Центр громадського контролю у сфері публічних закупівель м. Волноваха, що діє на базі Громадської організації «Правозахисний центр «Ліга жінок виборців» оголошує набір на онлайн-навчання «Публічні закупівлі для місцевого бізнесу».

Анотація курсу: забезпечення належного рівня знань постачальників товарів/послуг з питань участі в публічних закупівлях, достатнього для кваліфікованого здійснення процедур закупівель відповідно до вимог законодавства; формування теоретичних знань щодо порядку проведення процедур закупівель, набуття слухачами вмінь та навичок, необхідних для участі у процедурах закупівель; використання слухачами в роботі знань і вмінь щодо застосовування законодавства під час участі у процедурах закупівель. 

На курси запрошуємо: мешканців міст Волноваха та Вугледар – представників підприємств, установ, організацій та підприємців, які беруть або мають намір брати участь у процедурах закупівель у системі «ProZorro» та інших тендерних процедурах, а також студентів та всіх зацікавлених набути необхідних знань і навичок з питань участі в публічних закупівлях. 

Тривалість навчання: 8 вебінарів по 1,5-2 години кожний 

Після завершення навчання видається сертифікат! 

Навчання безкоштовне! 

Початок – вересень 2020 року (точну дату буде повідомлено додатково відібраним учасникам) 

Для участі необхідно заповнити анкету за посиланням: Анкета 

Для довідки: «Проєкт «Створення майстерні доброго врядування – Платформи громадського контролю у сфері публічних закупівель у м. Волноваха та м. Вугледар, який підвищить рівень інформованості громадян як здійснювати громадський моніторинг публічних закупівель»  реалізується ГО «Правозахисний центр «Ліга жінок виборців» за організаційної підтримки ГО «Взаємодія-Плюс» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції» 

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО). 

Програму підтримують тринадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.


Останні публікації цього розділу:

Відкрита закупівля послуг з розробки дизайну та створення сайту, який представлятиме молодіжну столицю Європи

БО TBPeopleUkraine оголошує конкурсні торги (тендер) на закупівлю будівельних робіт

Конкурс на закупівлю меблів

Конкурс на подання концептуальних документів для реалізації ініціатив щодо покращення продуктивності сільського господарства в Україні

Тендер продовжено: послуги з розробки онлайн гри

Тендерне оголошення для закупівлі будівельних матеріалів/ інструментів