Журналіст для сайту “Нова українська школа”

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Viktoriya Topol

тренінг медіа навчання журналісти
Журналіст для сайту “Нова українська школа”

Хто ми:

Ми – сайт про середню освіту з аудиторією понад 500 тисяч унікальних відвідувачів на місяць (а ще у нас круті соцмережі). Наш фокус – реформа школи, але не обмежуємося суто цією темою. Ми пишемо загалом про навчання в школі. Кістяк нашої аудиторії – вчителі та освітні управлінці. Також серед нашої аудиторії – батьки та учні.

Ми шукаємо журналіста/-ку, який / яка:

  • вміє писати тексти: йдеться не тільки про вміння складати слова в речення, а й про розуміння структури журналістських матеріалів;
  • може написати як репортаж, так і аналітичний текст / взяти інтерв’ю, а також просто й доступно пояснювати складне;
  • дотримується журналістських стандартів (ставить чесність на перший план і ніколи не сплутає факти зі своїми домислами чи чиїмись коментарями);
  • зацікавлений/-а освітою (якщо ще має досвід у цій темі – то це буде суттєвою перевагою);
  • вміє тримати контакт зі стейкхолдерами (у нашому випадку це вчителі, директори шкіл, управлінці освіти, вузькі спеціалісти, чиновники держструктур і представники громадського сектору);
  • знає англійську (насамперед, треба вміння розуміти прочитане, адже деякі публікації ми робимо на основі закордонних досліджень і документів; якщо ви ще й говорите англійською – це буде перевагою, адже ми маємо іноземних партнерів);
  • сповнений/-а ідей, не боїться нового, любить навчатися й готовий/-а працювати оперативно.

Обов’язки:

Писати тексти. Орієнтуємося на два на тиждень (як цей чи цей), але ми лояльні до того, що робота над якимось матеріалом може вимагати більше часу (якщо врешті вийде вууух, то ми тільки за). І тішимося, якщо вдається написати більше, бо є дуже важливі теми й гарячі ситуації.

Також можливі оперативніші формати: вибрати головне з виступу, перекласти короткий матеріал або вибрати тези з іноземного звіту. Іноді проситимемо підстрахувати з новинами (та це не часто).

Що ми пропонуємо:

  • робота передбачає повну зайнятість у Києві. У нас є офіс у центрі, проте не вимагаємо бути там увесь час. Іноді є відрядження (хоча через ковід їх суттєво менше).
  • гнучкість у виборі форматів. Основа – це репортажі, аналітичні тексти й інтерв’ю. Але можна зробити і тест чи щось інше (пропонуйте!)
  • конкурентну зарплатню (залежатиме від ваших досвіду та навичок)
  • і, звісно, бути частиною крутої команди.

Надсилайте свої резюме на пошту(!) – [email protected]. Долучіть також приклади ваших публікацій, а також напишіть, яку зарплатню ви очікуєте.

Після цього треба буде виконати невеличке тестове завдання (не хвилюйтесь, жодних лонгрідів) та пройти співбесіду. І вуяла – робота ваша!


Останні публікації цього розділу:

Вакансія: Inclusion Advisor

Вакансія: Facilities and Inventory Management Lead

DAI Global LLC шукає Technical Copy Editor

Press and Media Coordinator - Посольства США

Public Health Specialist (Strategic Information) - Посольство США

Administrative Assistant in the Community Liaison Office (Посольство США)