Тендер на роботи по ремонту спортивної зали в м. Лисичанськ

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Galina Posvaliuk

630_360_1531996516-3498
Тендер на роботи по ремонту спортивної зали в м. Лисичанськ

Громадська організація «Покоління «ЗЕД» за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру «Посилення національної та місцевої спроможності для ефективного забезпечення правосуддя, безпеки та послуг з реінтеграції постраждалих внаслідок конфлікту на територіях України» за підтримки уряду Нідерландів цим оголошенням запрошують ліцензованих підрядників з доброю репутацією надати запечатані цінові пропозиції для закупівлі будівельних матеріалів, робіт та послуг з ремонту у межах мікропроєкту «Я_націЯ», який реалізується спільно з Управлінням патрульної поліції Луганської області Департаменту патрульної поліції.

Перелік робіт/товарів/послуг наданий у Додатках:

Послуги поточного ремонту спортивної зали 50 кв.м, роздягальні 15,7 кв.м та облаштування душової кімнати 6 кв.м. та роботи із встановлення 9 вікон з металопластику та 6 дверних блоків.

Підрядники мають бути офіційно зареєстровані для здійснення відповідної діяльності на території України, мати відповідні КВЕД, повинні мати досвід проведення подібних робіт/ надання товарів чи послуг.

Адреса надання послуги: вул. Штейгерська, 14 (літера А-2Н) у м. Лисичанськ, Луганська обл.

Адреса доставки товарів така сама і доставка має бути включена в вартість пропозиції.

УВАЖНО прочитайте Інструкції для учасників конкурсу, які надані у прикріплених матеріалах!

Угода №RPP_2020_08_196–СР відкритий тендер

Тендерну документацію можна безкоштовно отримати за такою адресою: м. Сєвєродонецьк, вул. Новікова, 4 к – 4 поверх, кабінет №6.  Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття Конкурсних пропозицій і повинні бути в запечатаному вигляді доставлені за вищенаведеною адресою до 17:00 годин 27 жовтня 2020 року та в електронному вигляді надіслані на пошту ПРООН [email protected]  з темою листа «Угода №RPP/2020/08/196–СР відкритий тендер» після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендеру. Конкурсні пропозиції, надані пізніше встановленого терміну не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.

Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за адресою, зазначеною вище або за телефоном: +380950517519 (Галина Посвалюк).


Останні публікації цього розділу:

Конкурсні торги на закупівлю ліків

Тендер: послуги з розробки веб-порталу для БО ММСП

Відбір на тренінгову програму для фасилітаторів/ок груп психологічного ресурсування

Тендер на закупівлю обладнання для харчоблоків навчальних закладів Хмельницької області

Тендерна пропозиція щодо постачання нестандартних непродовольчих товарів

Тендер на проведення семінарів із працевлаштування та кар’єрних консультацій