Відбір на онлайн інтенсив “Місто і Відкриті дані”

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


122653532_2633408400283603_3304474442289371733_o
Відбір на онлайн інтенсив “Місто і Відкриті дані”

Онлайн-інтенсив “Місто і Відкриті дані” – спільний проект видання аналітики даних texty.org.ua та програми “Код міста”, що разом з партнерами, активними містянами та архітекторами досліджують міста Херсон, Бердянськ та Житомир. Під час п’ятиденного інтенсиву учасники та учасниці дізнаються про електронні сервіси на основі відкритих даних, джерела пошуку та особливості роботи з наборами даних, будуть вивчати інструменти візуалізації (Flourish, Google data studio, Kepler) та вчитимуться візуалізувати дані за менторської підтримки експертів з дата-аналітики та урбаністики.

Для участі в інтенсиві заповніть заявку за посиланням.

Дедлайн подачі заявки: 6 листопада
Результати відбору: 9 листопада

У вересні цього року ми розпочали проект “Конструкції взаємодії”, його результатом стануть архітектурні проекти міських просторів в Херсоні, Бердянську та Житомирі. Звичайно, для хорошого проекту необхідна дослідницька робота. У “Конструкціях взаємодії” ми поєднуємо якісні дослідження з кількісною аналітикою. І зважаючи на зростаючий інтерес до роботи з відкритими даними, ми задаємося питаннями – як дані про міста можуть бути корисними під час створення просторів у містах, як аналітика відкритих даних може допомогти підтвердити або спростувати гіпотези стосовно того де, для кого та якими мають бути міські простори?

Результати роботи під час інтенсиву доповнять дослідження про міста, які також ляжуть в основу журналістських матеріалів про ці міста і будуть опубліковані на texty.org.ua. В січні 2021 будуть презентовані дослідження та проекти архітектурних просторів для однієї з локацій в кожному з міст.

Подія у facebook.

Проект втілюється у партнерстві програми “Код Міста” (Гараж Генг), urban curators, науково-мистецької платформи “Острів”, дизайн-студії Formografia, Texty.org.ua, Вимірювач. Проект реалізується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

*Учасники надають згоду на передачу результатів своїх досліджень виданню texty.org.ua для подальшого їх доопрацювання перед публікацією.

**Учасники інтенсиву передають Текстам право надалі будь-яким чином змінювати, доповнювати та публікувати результати таких робіт. При цьому, авторство учасників та їх внесок буде зазначений в разі публікації проекту, що використовує результати таких робіт.

 

Джерело: texty.org.ua.


Останні публікації цього розділу:

Закупівля дизельного палива

Конкурсні торги на закупівлю ліків

Тендер: послуги з розробки веб-порталу для БО ММСП

Відбір на тренінгову програму для фасилітаторів/ок груп психологічного ресурсування

Тендер на закупівлю обладнання для харчоблоків навчальних закладів Хмельницької області

Тендерна пропозиція щодо постачання нестандартних непродовольчих товарів