Оголошується конкурс на відбір фахівців для здійснення тестування на ВІЛ та гепатити В і С в рамках Європейського тижня тестування

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Комунальне некомерційне підприємство
 «Тернопільський обласний центр громадського здоров’я»ТОР оголошує конкурс на відбір фахівців для здійснення тестування на ВІЛ та гепатити В і С в рамках Європейського тижня тестування

Конкурс проводиться в рамках реалізації проекту Глобального фонду для боротьби із СНІДом, туберкульозом та малярією в Україні «Прискорити темпи зменшення рівня захворюваності на туберкульоз та ВІЛ за рахунок забезпечення загального доступу до своєчасної та якісної діагностики і лікування туберкульозу, шляхом розширення доказової медичної профілактики, діагностики та лікування ВІЛ та створення стійкої та життєздатної системи охорони здоров’я».

Назва позиції: фахівець для проведення тестування на ВІЛ та гепатити В,С

Кількість позицій – 1

Період виконання робіт: листопад 2020 року

Основні обов’язки:

У період з 20 по 27 листопада 2020 року, як в Україні, так і області проводитиметься Європейський тиждень тестування (далі – ЄТТ) ініційований Euro TEST, основним завданням якого буде тестування на ВІЛ та визначення маркерів вірусних гепатитів В та С. Актуальність проведення зазначеної ініціативи обумовлена високою поширеністю ВІЛ та вірусних гепатитів серед населення України.

  1. Надання послуг з тестування на ВІЛ та вірусні гепатит В і С: оцінка персональних ризиків щодо інфікування ВІЛ, гепатитом В, С та потреби в тестуванні; надання інформації про ВІЛ-інфекцію, вірусні гепатити В і С; роз’яснення процедури тестування, інтерпретація та обговорення результатів тесту, які можуть бути при обстеженні на вірусні гепатити та ВІЛ-інфекцію; проведення тестування на вірусні гепатити В і С та ВІЛ з використанням швидких тестів; надання інформації за результатом проведеного тесту).

  2. Надання інформації щодо важливості звернення до профільного ЗОЗ особи з позитивним результатом швидкого тесту на вірусні гепатити та/або ВІЛ для підтвердження діагнозу.

  3. Надання інформації про служби та організації(із зазначенням контактів установ, он-лайн ресурсів), які надають в області підтримку людям, які живуть з ВІЛ та особам з груп підвищеного ризику щодо інфікування ВІЛ.

  4. Надання інформації щодо важливості залучення до тестування на вірусні гепатити та ВІЛ статевих/ін’єкційних партнерів особи з позитивним результатом тесту на вірусний гепатит та/або ВІЛ.

  5. Підготовка фінального звіту про проведену роботу.

Вимоги до професійної компетентності:

  1. Вища освіта є перевагою.
  2. Досвід роботи у сфері профілактики/лікування /соціального супроводу ВІЛ та вірусних гепатитів В і С.
  3. Досвід та уміння надавати послуги з тестування на ВІЛ, вірусні гепатити В і С, у тому числі з використання швидких тестів.
  4. Відмінне знання усної та письмової ділової української мови.
  5. Добре володіння пакетом програм MS Office.
  6. Чітке дотримання термінів виконання завдань.
  7. Толерантність та відповідальність.

Резюмемотиваційний лист, копії документів про освіту, копія паспорта, інші документи мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу:  [email protected]. В темі листа, будь ласка, зазначте: «Фахівець для проведення тестування на ВІЛ та гепатити В, С».

Контактна особа Харченко Наталія Миколаївна .

Термін подання документів – до 31 жовтня 2020 року, реєстрація документів завершується о 17:00.

За результатами відбору резюме успішні кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді. У зв’язку з великою кількістю заявок, ми будемо контактувати лише з кандидатами, запрошеними на співбесіду. Умови завдання та контракту можуть бути докладніше обговорені під час співбесіди.


Останні публікації цього розділу:

Вакансія: Document Controller (DC)

Фахівець/чиня з графіки та дизайну

Вакансія: HR Talent Manager

Procurement Officer, NPSA8 - National Рosition

Генеральний/на менеджер/ка з організації консультативних послуг у сфері посилення спроможності інституцій

Лідер/ка Команди з Ментального Здоров'я та Психосоціальної Підтримки / Mental Health and Psychosocial Support (MHPSS) Team Leader