15-й конкурс стипендіальної програми «Завтра.UA»

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


zavtra-news2
15-й конкурс стипендіальної програми «Завтра.UA»

Фонд Віктора Пінчука розпочав 15-й відкритий конкурс стипендіальної програми «Завтра.UA». Загальнонаціональна програма підтримки талановитої молоді покликана сприяти формуванню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни, яка стане генератором майбутніх змін.

Прийом заявок на участь у конкурсі відкрито на сайті програми zavtra.in.ua з 11 листопада до 18 грудня 2020 року. Взяти участь у конкурсі можуть студенти 3-6 курсів денної форми навчання українських ЗВО – університетів, академій та інститутів. Детальні умови участі можна знайти на сайті програми в розділі «Конкурс».

Стипендіати «Завтра.UA» впродовж року отримують від Фонду Віктора Пінчука щомісячну стипендію розміром 2240 грн, а також мають змогу одержати фінансову та експертну підтримку проектів наукового, соціального, екологічного або бізнес спрямувань.

Щороку Фонд Віктора Пінчука збирає стипендіатів у Києві на Молодіжному форумі «Завтра.UA», де студенти беруть участь у командотворчих тренінгах, вивчають основи розробки соціальних та бізнес-проектів, зустрічаються з провідними українськими й міжнародними політиками, науковцями та діячами культури.

Крім того, стипендіати можуть поспілкуватися зі світовими лідерами, провідними мислителями, бізнесменами та представниками громадського суспільства в рамках Форуму молодих лідерів під час Щорічних зустрічей Ялтинської Європейської Стратегії (YES) та публічних лекцій Фонду Віктора Пінчука.

Ключові вимоги до аплікантів, які будуть відібрані за результатами конкурсного добору:

  • активна позиція та досвід у реалізації громадських і соціальних проектів та ініціатив, що підтверджується рекомендаційним листом;
  • оригінальність ідей щодо фахового поля дослідження, які обґрунтовуються в науковій роботі;
  • мотивація до особистісного та професійного росту;
  • лідерський потенціал, комунікаційні та творчі здібності.

За 14 років існування програми «Завтра.UA» її стипендіатами стали вже понад 2 500 студентів з усієї країни. Сьогодні програма співпрацює зі ЗВО з усіх регіонів України, 94 заклади є її офіційними партнерами.

Слідкуйте за новинами спільноти стипендіатів та програми на офіційних сторінках «Завтра.UA» у Facebook та Instagram.


Останні публікації цього розділу:

Відкрита закупівля послуг з розробки дизайну та створення сайту, який представлятиме молодіжну столицю Європи

БО TBPeopleUkraine оголошує конкурсні торги (тендер) на закупівлю будівельних робіт

Конкурс на закупівлю меблів

Конкурс на подання концептуальних документів для реалізації ініціатив щодо покращення продуктивності сільського господарства в Україні

Тендер продовжено: послуги з розробки онлайн гри

Тендерне оголошення для закупівлі будівельних матеріалів/ інструментів