Короткостроковий експерт з розробки моделі клубу і школи виробників кондитерських і крафтових продуктів

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Chem
Короткостроковий експерт з розробки моделі клубу і школи виробників кондитерських і крафтових продуктів

Метою роботи короткотермінового експерта з розробки моделі клубу і школи виробників кондитерських і крафтових продуктів є розробка нового/адаптація існуючого формату і бізнес-моделі функціонування клубу і школи виробників кондитерських і крафтових продуктів на регіональних та місцевих рівнях у результаті аналізу кращого  українського та міжнародного досвіду з цього питання. 

Співпраця буде організована у наступній послідовності:

  1. Аналіз українського та міжнародного досвіду по створенню клубів виробників локальних продуктів та освітньої діяльності на їх базі, опис успішних прикладів, аналіз статистичних та інших матеріалів. Аналіз основних проблем у галузі кондитерського і крафтового виробництва, у першу чергу, для мікро, малих та середніх підприємств (далі – «ММСП»), вирішенню яких сприятиме створення Клубів та Школи.

В результаті аналізу Експерт також має підготувати:

  • перелік існуючих українських клубів виробників кондитерських, крафтових та/або інших харчових продуктів та шкіл/навчальних курсів для таких виробників, розвиток яких потенційно може підтримати «АГРО»;
  • перелік українських спілок, асоціацій виробників кондитерських, крафтових та/або інших харчових продуктів на базі яких можна створити Клуби та Школу.
  1. Розробка нового/адаптація існуючого формату Клубу і Школи на регіональних та місцевих рівнях та його погодження з Програмою «АГРО».
  1. Розробка бізнес-моделі діяльності Клубів і Школи відповідно до погодженого Програмою «АГРО» формату (членські внески, варіанти інтеграції їх діяльності з недержавними організаціями, асоціаціями виробників, бізнесом, інше) з метою забезпечення їх сталої роботи після завершення роботи Програми USAID «АГРО»;
  2. Створення реєстру ММСП виробників кондитерської і крафтової продукції в Полтавській, Дніпропетровській, Харківській, Черкаській областях.
  3. Підготовка та проведення круглого столу для презентації результатів дослідження.
  4. Підготовка заключного звіту.

Повний опис технічного завдання дивіться за посиланням

Завдання повинне бути виконаним протягом 25  робочих днів у період з 01.12.2020 до 31.01.2021

Просимо надсилати резюме та супровідний лист на електронну адресу [email protected] не пізніше 20 листопада 2020 р. з поміткою «Короткотермінового експерта з розробки моделі клубу і школи виробників кондитерських і крафтових продуктів» та Вашим прізвищем у темі листа.

 


Останні публікації цього розділу:

Конкурсні торги на закупівлю ліків

Тендер: послуги з розробки веб-порталу для БО ММСП

Відбір на тренінгову програму для фасилітаторів/ок груп психологічного ресурсування

Тендер на закупівлю обладнання для харчоблоків навчальних закладів Хмельницької області

Тендерна пропозиція щодо постачання нестандартних непродовольчих товарів

Тендер на проведення семінарів із працевлаштування та кар’єрних консультацій