Тендер із закупівлі кухонного обладнання для Дмитрівської ОТГ

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Організація Global Communities, виконавець Програми МТД DOBRE, запрошує вас надати цінову пропозицію щодо постачання комплекту кухонного обладнання для Дмитрівської ОТГ (Кіровоградська область), відповідно до специфікації RFQ#439.

Деталі тендеру та форми для заповнення (Додаток А та Б) знаходяться у доданих файлах.

RFQ_439_Kitchen equipment_Dmytrivska CC

RFQ_439_Кухонне обладнання_Дмитрівська ОТГ

Пропозиції повинні бути вчасно надіслані у межах граничної дати подання пропозицій із заповненими додатками на бланку компанії, підписані уповноваженою особою та включати контактні деталі Подавача.

Пропозиції просимо надсилати до 12:00 за місцевим часом 24 грудня 2020 року на адресу [email protected] та обов’язково вказувати номер тендеру RFQ#439 та назву вашої організації.

Всі запити та уточнення надсилаються у письмовій формі за наведеними вище адресами не пізніше 12:00 21 грудня 2020 року. Будь-яка інформація, що надається одному Подавачу стосовно цього Запиту, буде загально доступна всім Подавачам в формі Додатку до цього Запиту. 

Просимо утримуватися від персональних візитів та телефонних дзвінків. Всі запитання та запити за цим тендером просимо адресувати виключно Global Communities.


Останні публікації цього розділу:

Закупівля послуг менеджера/ки з підтримки оновлення/розробки та впровадження стратегічних планів розвитку громад проєкту

Закупівля послуг менеджера/ки по локальній координації та взаємодії з партнерами проєкту

Закупівля послуг комунікаційного/ї менеджера/ки

Закупівля послуг асистента_ки керівника/ці проєкту

Закупівля послуг менеджер/ки з моніторингу та оцінки

Закупівля послуг керівника/ці проєкту