Простір нагадує про актуальні можливості 2020-го

На Громадському Просторі щодня чимало нових конкурсів та грантів, а гарячі пропозиції можна також відстежувати через календар дедлайнів в розділі Гранти. Тож куди можна встигнути і податися у ...

NEW_slider_ГП(41)
Простір нагадує про актуальні можливості 2020-го

На Громадському Просторі щодня чимало нових конкурсів та грантів, а гарячі пропозиції можна також відстежувати через календар дедлайнів в розділі Гранти. Тож куди можна встигнути і податися у грудні? 

 

ООН оголошує грант на пілотування різних способів надання юридичної допомоги

Головною метою завдання є пілотування можливості надання юридичної допомоги в обсягах, визначених Законом України «Про безоплатну правову допомогу» (первинна правова допомога), змінюючи, однак, місце надання послуг з офісів правової допомоги ближче до прямих бенефіціарів такої юридичної допомоги. Результатом цієї ініціативи стане визначення найкращого способу впровадження процесу децентралізації юридичної допомоги, який у майбутньому може бути поширений і на решту території України, та пілотування організації надання юридичної допомоги за рахунок місцевих бюджетів.

Дедлайн: 17 грудня 2020 р.

Детальніше тут.

 

Конкурс для медіа «Апґрейд на 360°»

Конкурс спрямований на розвиток регіональних медіа зі Сходу та Півдня України. Заявки можуть подавати усі типи медіа (окрім комунальних): телевізійні, друковані, онлайн, радіо. 

Дедлайн: 17 грудня 2020 р.

Детальніше тут.

 

Набір на стажування студенток 1-4 року навчання

Стажування проходитиме з 11 січня до 31 травня 2021 р. За його підсумками учасниці отримають сертифікат, що підтверджуватиме набір отриманих навичок.

Дедлайн: 17 грудня 2020 р.

Детальніше тут.

 

15-й конкурс стипендіальної програми «Завтра.UA»

Загальнонаціональна програма підтримки талановитої молоді покликана сприяти формуванню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни, яка стане генератором майбутніх змін.

Дедлайн: 18 грудня 2020 р.

Детальніше тут

 

Навчальна програма з належного врядування в ОГС

Мета програми – сприяти сталості та самозарадності українських ОГС через впровадження в них стандартів належного врядування, посилення їх зв’язків з громадами і цільовими аудиторіями та розвиток підзвітності й прозорості.

Дедлайн: 18 грудня 2020 р.

Детальніше тут.  

 

OPEN CALL: членство у дорадчій раді Українсько-данського молодіжного дому

Цей Дім стане міцною платформою для демократичного активізму та співпраці між молоддю, а також буде фізичним місцем для культурного обміну, обміну ідей та найкращих практик між двома країнами.

Дедлайн: 20 грудня 2020 р.

Детальніше тут

 

Відбір громад-партнерів Проєкту DECIDE в Івано-Франківській, Луганській, Одеській та Полтавській областях

Проєкт DECIDE спрямовано на підтримку двох важливих реформ – освіти та децентралізації. Його метою є сприяння долученню громадян територіальних громад до демократичного врядування, рівноправному користуванню його результатами та отриманню доступу до якісної освіти.

Дедлайн: 20 грудня 2020 р.

Детальніше тут

 

Набір учасників до Програми “Інновації – Україні” для підприємців – початківців у Харкові, Сєвєродонецьку і Лисичанську

Для 16 підприємців – початківців з Харківської, Донецької та Луганської областей  досвідчені українські і американські тренери з питань розвитку бізнесу проведуть онлай-тренінг у лютому – березні 2021 року.

Дедлайн: 21 грудня 2020 р.

Детальніше тут

 

Digital Lab для менеджерів артрезиденцій

House of Europe запрошує артменеджерів, що прагнуть проводити міжнародні резиденції в областях України, приєднатися до двотижневої навчальної лабораторії Digital Lab. 

Дедлайн: 21 грудня 2020 р.

Детальніше тут.  

 

Зголошуйтесь до участі в Adapt-an-App Eastern Partnership Sprint

У рамках конкурсу  Adapt-an-App Eastern Partnership Sprint заявки очікуються від НУО та груп активістів з країн Східного партнерства. Є можливість отримати до 7000 євро на адаптацію та запуск цифрових рішень, розроблених під час попередніх хакатонів.

Дедлайн: 21 грудня 2020 р.

Детальніше тут.  

 

Конкурс менторів для програми підсилення адвокаційних спроможностей ГО з різних куточків України

Менторська програма 2.0 — це 7-місячна програма (з березня по вересень 2021 року), в якій сталі ОГС будуть наставниками (організаціями-менторами) для  молодих та менш досвідчених організацій громадянського суспільства (менті) та допомагатимуть розвивати та посилювати їхні адвокаційні спроможності.

Дедлайн: 23 грудня 2020 р.

Детальніше тут

 

Набір на Менторську програму 2.0 для підсилення адвокаційних спроможностей організацій громадянського суспільства з різних куточків України

Менторська програма – це спеціально розроблена унікальна програма, в якій сталі ОГС будуть наставниками (менторами) для відібраних організацій громадянського суспільства (менті) та допомагатимуть розвивати й посилювати їхні адвокаційні спроможності.

Дедлайн: 23 грудня 2020 р.

Детальніше тут.  

 

Відбір громад на проєкт «Громада спільних дій» від MLS group

Спільно з фахівцями MLS group кожна громада розробить анкету дослідження. Опитувати населення будуть представники громади, а робити аналіз – MLS group. Учасники отримають звіт з результатами і рекомендації. 

Дедлайн: 24 грудня 2020 р.

Детальніше тут.  

 

Конкурс «Покращення доступу сільськогосподарських ММСП до інноваційних рішень»

Метою субгранту є надання допомоги агропродовольчим ММСП у доступі до інноваційних рішень, підвищення рівня знань та поінформованості щодо можливостей та інструментів успішного впровадження інноваційних рішень у своїх компаніях.

Дедлайн: 25 грудня 2020 р.

Детальніше тут

 

Конкурс на одержання субгранту для покращення доступу ММСП до міжнародних та національних виставкових заходів

Метою субгранту є покращення обізнаності у виставковій діяльності та доступу ММСП до організованих ринків у цільових ланцюгах створення доданої вартості аграрного сектору.

Дедлайн: 28 грудня 2020 р.

Детальніше тут.  

 

ООН Жінки оголошує конкурс пропозицій для громадських організацій щодо зміцнення потенціалу молодих жінок для просування Резолюції РБ ООН 1325

Цей проект направлений на підтримку та посилення здібностей молодих жінок з 10 цільових громад Донецької області (Велика Новосілка, Добропілля, Дружківка, Курахове, Красногорівка (Мар’їнка), Хлібодарівка, Торецьк, Очеретине, Соледар, Званівка) та 10 цільових громад Луганської області (Біловодськ, Новоайдар, Попасна, Рубіжне, Сєвєродонецьк, Щастя, Широкий, Станиця Луганська, Золоте), зміцнення їх потенціалу та створення можливостей для цінних ролей, які вони можуть відігравати у побудові миру.

Дедлайн: 30 грудня 2020 р.

Детальніше тут.  

 

Конкурс для ГО щодо посилення потенціалу органів юстиції та правоохоронних органів для роботи з питаннями домашнього насильства

Цільові громади проєкту: 10 громад в Донецькій області (Велика Новосілка, Добропілля, Дружківка, Курахове, Красногорівка (Мар’їнка), Хлібодарівка, Торецьк, Очеретине, Соледар, Званівка) та 10  громад в Луганській області (Біловодськ, Новоайдар, Попасна, Рубіжне, Сєвєродонецьк, Щастя, Широкий, Станиця Луганська, Золоте).

Дедлайн: 30 грудня 2020 р.

Детальніше тут.

 

ООН Жінки оголошує конкурс пропозицій для громадських організацій щодо планування та бюджетування на основі прав людини та гендерних аспектів

Цей проект направлений на зміцнення потенціалу місцевих органів влади Донецької та Луганської областей (10 цільових громад Донецької області – Велика Новосілка, Добропілля, Дружківка, Курахове, Красногорівка (Мар’їнка), Хлібодарівка, Торецьк, Очеретине, Соледар, Званівка та 10 цільових громад Луганської області – Біловодськ, Новоайдар, Попасна, Рубіжне, Сєвєродонецьк, Щастя, Широкий, Станиця Луганська, Золоте) щодо врахування гендерного аспекту в процесі планування і бюджетування та розширення можливостей вразливих жінок та чоловіків щодо значимої участі в процесах планування та бюджетування на основі прав людини та гендерного підходу. 

Дедлайн: 30 грудня 2020 р.

Детальніше тут.  

 

Конкурс секторально-цільових грантів від Pact.

Програма «Долучайся!» має на меті сприяти розвитку ефективних національних, регіональних та місцевих громадських коаліцій та ініціатив, спрямованих на просування демократичних реформ. Діяльність Пакту включає підтримку національних організацій громадянського суспільства (надалі – ОГС) у їхніх зусиллях щодо залучення та інтеграції партнерів на місцевому рівні, а також місцевих і регіональних активістів та організацій у їхній діяльності щодо вирішення місцевих проблем та впливу на політику на національному рівні.

Дедлайн: 31 грудня 2020 р.

Детальніше тут

 

Надання послуг з організації та проведення процедур закупівель Міністерству охорони здоров’я України

У 2015 році Міністерство охорони здоров’я України звернулося до Програми розвитку ООН в Україні (ПРООН) та інших міжнародних партнерів (зокрема, ЮНІСЕФ та компанії Crown Agents) з проханням підтримати процес державних закупівель медичних препаратів. Згідно з договором, підписаним між Міністерством і ПРООН, Україна має закуповувати медикаменти через міжнародні організації, включно з ПРООН, як тимчасове рішення до 2020 року. Тим часом, державне підприємство «Медичні закупівлі України», яке зрештою стане центральною закупівельною агенцією, здобуває досвід проведення закупівель і переймає кращі світові практики від ПРООН.

Дедлайн: 31 грудня 2020 р.

Детальніше тут



Тематика публікації:    

Останні публікації цього розділу:

Абетка саморегуляції 6.0: завершено перший блок курсу з підтримки психічного здоров’я

Зміни розпочинаються з тебе: як на локальному рівні впливати на глобальні процеси. Досвід БУР

Обговорили співпрацю влади та неурядового сектору у сфері відновлення громад та регіону

Яка вона — українська ідентичність? Відкриті читання «Живої бібліотеки» — на DOCUSPACE

Літня Українська Миротворча Школа 2024

Для українців у Польщі запустили онлайн-курси з вивчення польської: як приєднатися до навчання