Повторний відкритий тендер на створення телевізійного продукту

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Olha Tkachenko

© Рexels
Повторний відкритий тендер на створення телевізійного продукту

Громадська Організація “Український Кризовий Медіа-Центр” в рамках програми «Децентралізація – шлях до кращих результатів та ефективності» (DOBRE), яка виконується Американсько-українсько-польським консорціумом під управлінням міжнародної організації Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), оголошує повторний відкритий тендер на створення (виробництво) телевізійного форматного продукту про територіальні громади в Україні для широкої авдиторії/глядачів. Повну інформацію про організатора та умови тендеру можна переглянути у документі.

***

Програма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) – це п’ятирічна програма, що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Програма спрямована на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку ОТГ, підвищення рівня залученості громадян до прийняття рішень та забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні. До консорціуму виконавців програми DOBRE, на чолі з Global Communities, входять: Український кризовий медіа-центр; SocialBoost; Фонд розвитку місцевої демократії (FSLD/FRDL), Малопольська школа державного управління при Краківському університеті економіки (MSAP/UEK), Польща; Національний Демократичний Інститут (NDI). Програма USAID DOBRE працює в 7 цільових областях: Дніпропетровській, Івано-Франківській, Харківській, Херсонській, Кіровоградській, Миколаївській та Тернопільській. Із червня 2020 Програма розпочала свою роботу ще в трьох областях: Запорізькій, Чернівецькій, та Чернігівській.

 


Останні публікації цього розділу:

Відкрита закупівля послуг з розробки дизайну та створення сайту, який представлятиме молодіжну столицю Європи

БО TBPeopleUkraine оголошує конкурсні торги (тендер) на закупівлю будівельних робіт

Конкурс на закупівлю меблів

Конкурс на подання концептуальних документів для реалізації ініціатив щодо покращення продуктивності сільського господарства в Україні

Тендер продовжено: послуги з розробки онлайн гри

Тендерне оголошення для закупівлі будівельних матеріалів/ інструментів