Опитування: тенденції розвитку ОГС у 2020 році

Добре знаєтесь на діяльності організацій громадянського суспільства у своєму місті/регіоні? Можете вказати на проблеми і прориви, що мали ОГС у 2020 році?Тоді запрошуємо Вас взяти участь у нашому ...

Додано:
Valery Skvortsova

hand drawing checkbox, business  concept
Опитування: тенденції розвитку ОГС у 2020 році

Добре знаєтесь на діяльності організацій громадянського суспільства у своєму місті/регіоні? Можете вказати на проблеми і прориви, що мали ОГС у 2020 році?

Тоді запрошуємо Вас взяти участь у нашому опитуванні!

Для збору даних щодо тенденцій розвитку ОГС у різних регіонах України, Український незалежний центр політичних досліджень (УНЦПД) проводить опитування в рамках проєкту “Індекс сталості організацій громадянського суспільства”. Опитування включає у себе оцінку змін сталості організацій громадянського суспільства за сімома показниками: правове середовище, організаційна спроможність, фінансова стійкість, адвокація, надання послуг, секторальна інфраструктура та публічний імідж.

Пройти опитування можна за посиланням. 

Всі відповіді залишаться конфіденційними за бажанням учасника опитування.

Індекс сталості організацій громадянського суспільства (CSOSI), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та впроваджується організацією FHI360 у партнерстві з Міжнародним центром з некомерційного права (ICNL), оцінює сталість організацій громадянського суспільства у 74 країнах світу за сімома вимірами сталого розвитку: правове середовище, організаційна спроможність, фінансова стійкість, адвокація, надання послуг, секторальна інфраструктура та публічний імідж. УНЦПД є виконавцем проєкту в Україні.

Інформація про Організацію:

Український незалежний центр політичних досліджень – неурядовий позапартійний неприбутковий аналітичний центр, місія якого – сприяння незворотності демократичних перетворень. Основні сфери діяльності: розвиток громадянського суспільства, утвердження права доступу громадян до управління державою та на місцевому рівні; безпечне середовище та національна єдність; підтримка політичної конкуренції, демократична організація системи влади, протидія дискримінації, європейська інтеграція.


Тематика публікації:      

Останні публікації цього розділу:

На Закарпатті триває адвокаційний проєкт з підвищення обізнаності прав серед ВПО

В Україні розпочинається програма відновлення і підтримки жінок від ГО «Так Штаб»

Планування розвитку Зазим’я: від соціального захисту до економічного зростання

Молодь України зібралася на Рівненщині для участі у всеукраїнському тренінгу «Лідерська академія»

Абетка саморегуляції 6.0: завершено перший блок курсу з підтримки психічного здоров’я

Зміни розпочинаються з тебе: як на локальному рівні впливати на глобальні процеси. Досвід БУР