Асоціація сонячної енергетики пропонує вакансію фахівця з комунікацій та PR

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


SEAU_logo-01
Асоціація сонячної енергетики пропонує вакансію фахівця з комунікацій та PR

Громадська спілка “Асоціація сонячної енергетики України” оголошує вакансію фахівця з комунікацій та PR.

Асоціація сонячної енергетики є фаховим галузевим об’єднанням компаній та фізичних осіб, які представляють сферу чистої відновлюваної енергетики. Асоціації вже більше трьох років і зараз ми дуже активно розвиваємось, відстоюючи інтереси наших учасників та право на чисте і безпечне довкілля для нас та наших нащадків. 

Вимоги:

Якщо ти не боїшся нових викликів, динамічних завдань та дедлайнів, якщо твоє життя – це “суцільна комунікація”, якщо ти плануєш розвиватись в секторі енергетики та бажаєш працювати в молодій і дружній команді, повідом нам.

Нам потрібен твій досвід (від 1 року) в сфері комунікацій чи пресі, профільна освіта (бакалавр, магістр) бажано з комунікацій, PR, журналістики, філології, соціології чи маркетингу, бажання працювати на користь суспільсва, просунуті навички та вміння у діловому спілкуванні і письмі, в тому числі на англійській мові.

Для нас дуже важливо, що ти можеш брати на себе відповідальність за результат і пунктуально до нього прямувати.  

Ми очікуємо, що основна твоя зайнятість буде пов’язана із організацією комунікації з компаніями на ринку, галузевою пресою, органами державної влади – за для формування позитивного іміджу Асоціації та сонячної енергетики, в цілому. Ти зможеш втілювати свої ідеї  організовуючи заходи та, комунікуючи безпосередньо з учасниками Асоціації.

Працюючи з нами в команді, ти багато дізнаєшся про те, що таке сонячна енергетика, її потенціал для розвитку, також ти дізнаєшся хто основні гравці і наскільки швидко ринок розвивався за останні роки у світі та в Україні.

Вакансією передбачена твоя повсякденна залученість в робочі питання, однак, в індивідуальних випадках, ми можемо розглянути і часткову зайнятість.

Надсилай свій CV, вказавши в ньому очікуваний рівень оплати до 31.05.2021 на нашу адресу: [email protected]

Ми знаходимось в інноваційному парку Unit.City, неподалік від метро Дорогожичі. Від метро передбачений безкоштовний шатл-бас за розкладом.

Більше про те, чим ми займаємось: https://www.facebook.com/aseuofficial


Останні публікації цього розділу:

Довгострокове волонтерство в науковому центрі Гдині

Спеціаліст/ка з питань розвитку та комунікацій

Начальник/ця сектору військового обліку в кадровому документообігу

Юрист/ка сектору

Довгострокове волонтерство у центрі інновацій та дизайну “Wymiennikownia”

Engineering Analyst (Electricity, Gas), NPSA-9, DS - Kyiv, National Рosition