Оновлення від Canva — для НУО і не тільки

Платформу Canva використовують і люблять багато брендів по всьому світу. Громадський Простір багато років активно користується цим сервісом, і зокрема оцінили безкоштовні преміум опції для НУО. Маємо ...

140842377_1004845160008793_7036080417774821324_n
Оновлення від Canva — для НУО і не тільки

Платформу Canva використовують і люблять багато брендів по всьому світу. Громадський Простір багато років активно користується цим сервісом, і зокрема оцінили безкоштовні преміум опції для НУО. Маємо для вас інформацію про нові можливості в новому році. 

 

Що таке Canva для НУО?

Це інструмент дизайну з урахуванням громадських організацій, завдяки якому можна творити вражаючу графіку для соціальних мереж і промо матеріалів.  За допомогою безкоштовної програми Canva для НУО ви отримуєте доступ до преміумінструментів дизайну.

За допомогою Canva для НУО ви можете додати стиль своєї організації до шаблонів за лічені секунди. Елементи фірмового стилю збережуть усі ваші шрифти, кольори й логотипи як готові елементи.

Організації, які відповідають умовам участі в Програмі

  1. Зареєстровані НУО.
  2. Організації соціального впливу, місію яких спрямовано на благо суспільства або громади.
  3. Організації охорони здоров’я та органи влади, які надають допомогу в охороні здоров’я.

Що нового тепер для громадських організацій?

- По-перше, тепер заявку можна відправляти українською мовою (хоча ще самі форми англомовні, та заповнювати їх можна українською, якщо з англійською є складнощі);
-  По-друге, є коротенька інфографіка-інструкція щодо її подання.

Важливо! спочатку реєструється обліковий запис, а вже потім — все решта.

 

Навчання з Canva

Для шкіл

Надихайте учнів на творчість. Тепер розширені можливості доступні й для викладачів загальноосвітніх навчальних закладів. Процес оформлення аналогічний, так само потрібно підтвердити статус заявника. Зареєструйте свій навчальний заклад, щоб кожен із користувачів міг абсолютно безкоштовно використовувати продукти вартістю в сотні доларів.

У даному випадку саме для України слід подавати стандартну довідку про працевлаштування зі школи, в якій буде вказано посаду викладача. Як і для НУО тут є тематичні шаблони, що можуть полегшити підготовку презентацій, постерів, колажів, інфографіки та інших ілюстративних матеріалів, а також для організаційної роботи чи оформлення класу.

Можливості сервісу, зокрема, стануть у нагоді під час дистанційної освіти: крім 10 ГБ для зберігання матеріалів можливе створення класу, спільна робота та коментування тощо.

 

Безкоштовний конструктор і редактор відео онлайн

Screenshot_14

 

Як для громадських організацій, так і для педагогів доступні анімація та нові можливості для роботи з відео. Тепер можна завантажувати та редагувати власні матеріали у MP4 або GIF чи використовувати наявні у відео- та музичній бібліотеці Canva. Крім того, наразі триває робота над адаптацією сервісу для України: частину шаблонів вже локалізовано.

За допомогою Canva ви зможете створити якісні відео навіть без навичок у сфері редагування відео. Лише за декілька хвилин ви зможете створити захопливе коротке відео за допомогою простого інструмента з функцією перетягування та бібліотеки готових шаблонів від Canva.


Тематика публікації:      

Останні публікації цього розділу:

Новобілоуська громада розробила План свого відновлення

Як відновлюється культурне життя в Новобілоуській громаді на Чернігівщині

Для прокурорів розробили три дистанційні курси у сфері кримінального правосуддя

Батьки за Україну без тютюну та нікотину: лідери думок закликають захистити дітей від тютюнової епідемії

ZDOROVI долучились до обговорення викликів медичної системи в умовах війни на Форумі власників та керівників медичного бізнесу

В Україні вперше утеплять багатоквартирний будинок екоматеріалами за естонською технологією