Open call для музикантів до резиденції «MasterCamp» від Будинку Культури Мастерская

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
PRmaster

MasterCamp - facebook 1
Open call для музикантів до резиденції «MasterCamp» від Будинку Культури Мастерская

Будинок культури Masterskaya оголошує про старт комплексної освітньої програми для молодих музиканті в «MasterCamp».

«MasterCamp» – навчальна програма, що поєднує всебічні фундаментальні знання від лідерів музичної індустрії з України, Європи та Великої Британії про сучасний ринок, авторські права, брендинг, маркетингові інструменти, тури та фінанси з практичним досвідом музичного виробництва та командної роботи у студіях Будинку Культури Мастерская.

«MasterCamp» відбувається при підтримці Європейського Союзу та ставить на меті розвиток та підтримку молодих музикантів з невеликих міст та регіонів України та країн ЄС, у яких замало можливостей для отримання актуального досвіду та знань у музичному виробництві.

Програма складається з трьох етапів: відбірковий тур, онлайн-навчання основам музичного бізнесу та практичний офлайн-інтенсив з музичного виробництва.

Відбірковий тур розпочинається 16 березня. Для того, щоб подати заявку, необхідно заповнити анкету, надіслати демо-записи своїх треків і відео живих виступів, а також мотиваційний лист. У підсумку буде обрано 60 учасників, які матимуть можливість долучитися до другого етапу – онлайн навчання.

Дедлайн подачі заявок: 6 квітня.

Онлайн-програма складається з 7 модулів, що охоплюють ключові теоретичні знання та унікальний досвід експертів індустрії. За результатами навчання, буде обрано 20 учасників, які матимуть можливість відвідати Київ і долучитися до практичного інтенсиву у студіях Будинку Культури Мастерская.

Протягом тижня учасники співпрацюватимуть над створенням власного проекту, на практиці вивчаючи основи звукозапису й усі тонкощі музичного виробництва. Створені ними треки увійдуть до спеціальної збірки «MasterCamp» на лейблі Masterskaya.


Останні публікації цього розділу:

Тендер на послуги з розробки та проведення інформаційної кампанії щодо підвищення обізнаності жінок про збереження репродуктивного здоров’я, доступу до безоплатних комплексних медичних послуг з репродуктивного здоров’я

Тендер на виробництво/постачання виробів медичного призначення

Тендер на пошук постачальника послуг з виготовлення та розповсюдження інформаційних продуктів з метою забезпечення присутності українських культурних голосів у медіа країн Азії, Африки та Латинської Америки

Конкурс на закупівлю побутової та офісної техніки

Закупівля обладнання та розхідних матеріалів на 6 місяців для лабораторій Lviv Open Lab «Запит на цінові пропозиції (мультилотова закупівля)

Комплексна послуга з організації заходу у селищі Озера Гостомельської громади Київської області