Регіональне партнерство: опановуємо бізнес-планування

Становлення і розвиток партнерства в місті чи регіоні передбачають громадську активізацію робочих колективів.До прикладу колектив бізнес-партнера проєкту #RobotaДляГромади і Регіонального партнерства ...

Додано:
Pavlo Fedyk

pexels-fauxels-3184436
Регіональне партнерство: опановуємо бізнес-планування

Становлення і розвиток партнерства в місті чи регіоні передбачають громадську активізацію робочих колективів.

До прикладу колектив бізнес-партнера проєкту #RobotaДляГромади і Регіонального партнерства співпраці – Лисичанська інженерно-будівельна компанія (Лиск Лисичанск) активно залучений до спортивного життя Лисичанська, підтримує футбольну команду міста. Крім того, працівники компанії за безпосередньої участі керівника – Костянтина Жалдакова, вже кілька років підтримує культурно-масові заходи на одному із районів міста – «РТІ». Проведення спільних масових дійств, які згуртовують громади, проводиться спільно з ГО «Майстерня РТІ» (керівниця Наталя Будник) та ВПУ № 94 (Вище професійне училище 94).

ДПТНЗ «Привільський професійний ліцей», здійснюючи заходи модернізації професійної (професійно-технічної) П(ПТ) освіти, намагається поєднувати гідне, рівноправне партнерство бізнесу, закладу освіти, влади та громадських інституцій із залученням колективу викладачів, майстрів та здобувачів освіти до активного громадського життя в місті, формуванні у них цінностей громадянського суспільства та адвокації власних і громадських інтересів в Лисичанську: наприклад, завдяки опануванню навичок стимулюючої гри «Світ громад», опанування якою, як і навичками працевлаштування, підтримується нашими донорами із UNDP Ukraine / ПРООН в Україні та колегами-можливими партнерами з громадського сектору країни та краю (Обласна комунальна установа “Луганський обласний центр підтримки молодіжних ініціатив та соціальних досліджень” (Луганський обласний молодіжний центр – https://www.facebook.com/locpmisi/?ref=page_internal), ГО «Покоління «ЗЕД» (м. Сєверодонецьк) – https://www.facebook.com/Pokolinnia.Z.).

Поряд з цим, освітній партнер проєкту та Регіонального партнерства – Привільський професійний ліцей бере участь у навчанні з написання бізнес-планів та отримання консультацій для освоєння навиків бізнес-планування, підняття рівня конкурентоспроможності в сфері самозайнятості. Консультації відбувають за допомогою он-лайн та телефонного консультування і здійснюються для педагогічного колективу і здобувачів освіти ДПТНЗ “Привільський професійний ліцей”.

Навчання і консультування забезпечує Андрій Сімонов, керівник РГО “Кремінська бізнес-асоціація”, бізнес-тренер, фахівець з напрямних: Розробка та супровід бізнес планів. Маркетингові дослідження. Консалтингові та освітні послуги. Проведення консалтингових і соціологічних досліджень.

Слід зауважити, що Андрій Сімонов – сертифікований тренер проекту «Он-лайн освіта для сталого розвитку», який на постійній основі реалізується для цільової аудиторії представників малого та середнього бізнесу Луганщини.

Можливість записатись консультацію і отримати кваліфіковану підтримку в сфері бізнес-планування, менторського (експертного) супроводу бізнес-ініціатив можна здійснити зареєструвавшись.

Анкета зворотного зв’язку для респондентів консультування та супроводу за адресою. 

Команда проєкту невтомно закликає колективи закладів професійної (професійно-технічної) освіти до взаємного спілкування – задля розвитку регіонального публічного-приватного партнерства бізнесу, освіти, влади та громад міст і сіл Луганщини. І вперто продовжує запрошувати до заходів бажаючих покращити імідж П(ПТ)О.

Для запитів та уточнень: Павло Федик, керівник-координатор проєкту, [email protected], +38(095)-196-49-66

============================

Проєкт реалізується РГО «Кремінська бізнес-асоціація» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру, за фінансової підтримки Європейського Союзу. Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО). Програму підтримують тринадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії. ##ПрямуємоРазом #РоботаДляГромади #ДПТНЗ_Привільський_професійний_ліцей Проєкт у Facebook: “Партнерство & робота”: https://www.facebook.com/groups/lygrobota

 


Тематика публікації:        

Останні публікації цього розділу:

Завершилася навчальна програма «Кроки для спеціалістів. Комунікація ОМС»

Просторово про ініціативи, які творять українське майбуття сьогодні

Виклики у процесі відновлення обговорили в Первомайській громаді

«Архів війни»: записи подій з 21 Docudays UA доступні на DOCUSPACE

“Я поруч. Я тут!” Новий соціальний ролик проти замовчування насильства серед підлітків від Клубу Добродіїв

20 громад-учасниць проєкту «Бюджетна партисипація від А до Я» підготували "бюджети" для громадян