Тендер на надання послуг «Юридичної експертизи та консультування у питаннях розробки та впровадження внутрішніх політик НГО»

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


services
Тендер на надання послуг «Юридичної експертизи та консультування у питаннях розробки та впровадження внутрішніх політик НГО»

Рада міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX шукає постачальника з надання послуг з юридичної експертизи, консультування, щодо впровадження внутрішніх політик неприбуткової громадської організації –  відповідних процедур та інструкцій, в рамках діяльності програми USAID «Мріємо та діємо», яку адмініструє IREX в Україні.

Ознайомитися детальніше з вимогами можна тут.

Зацікавлені сторони, можуть задавати уточнюючі запитання на адресу: [email protected]  до 10 травня, 2021р.

Просимо утримуватися від персональних візитів та телефонних дзвінків. Будь-яка інформація, що надається одному Подавачу стосовно цього Запиту, буде загально доступна всім Подавачам в формі Додатку до цього Запиту.

Останній термін подачі розрахунків вартості послуг до 18:00 год, 15 травня 2021р. на електронну адресу: [email protected]    з темою листа «Юридичне консультування внутрішні політики».


Останні публікації цього розділу:

Відкрита закупівля послуг з розробки дизайну та створення сайту, який представлятиме молодіжну столицю Європи

БО TBPeopleUkraine оголошує конкурсні торги (тендер) на закупівлю будівельних робіт

Конкурс на закупівлю меблів

Конкурс на подання концептуальних документів для реалізації ініціатив щодо покращення продуктивності сільського господарства в Україні

Тендер продовжено: послуги з розробки онлайн гри

Тендерне оголошення для закупівлі будівельних матеріалів/ інструментів