Набір на міжнародну майстерню Like a Pro

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


173042445_179101577369151_6736082746753263341_n
Набір на міжнародну майстерню Like a Pro

Відкрито прийом заявок на другу, доповнену й поліпшену, освітню програму Like a Pro. Це онлайн-майстерня, де активісти навчаться застосовувати досвід продакт-менеджерів для своїх проєктів.

Продакт-менеджери – профі з вдосконалення «продукту» та щодо роботи з людьми. У них і разом з ними добре й корисно вчитися розумінню потреб своєї аудиторії та (зараз буде боляче) змінюватися заради неї.

Like a Pro — курс інтенсивний, 12 годин на тиждень за місяць. Prague Civil Society Centre просить вас оцінити чесно свою завантаженість і готовність повноцінно брати участь в програмі до подання заявки.

З яким продуктом варто йти на програму?

Під продуктом маються на увазі проєкти, спрямовані на вирішення проблеми в рамках вашої великої місії. Формат продукту може бути різним, від цифрового (база даних, мультимедіа проект, чат-бот, мобільний додаток) до аналогового (річна школа, фестиваль, марафон, і ін.). З досвіду, брати участь варто або з новою ідеєю, яку ви хочете перевірити, або з проєктом, який запущений, але його реалізація не відповідає вашим очікуванням. Якщо ваш проєкт працює давно і вас все влаштовує, не варто витрачати час і ресурси команди на участь в майстерні. Приходьте з новим задумом.

Участь

Участь в програмі безкоштовна за умови проходження відбору.

Чи можна брати участь в Like A Pro з командою?

Так. Участь команди не тільки вітається, але і дозволяє збільшити користь від майстерні для вашого продукту, оскільки вам не доведеться самим передавати нові знання та інструменти колегам, а домашні завдання ви зможете робити спільно.

Дедлайн подачі заявок – 18 квітня 2021.

Детальніше про програму читайте на http://belikeapro.org/

Подати заявку


Останні публікації цього розділу:

Конкурс на відбір консультантів з надання послуг усного та письмового перекладу

Пошук експерта/ментора для партнерських організацій Acted

Продовжено конкурс на відбір консультантів/ок-перекладачів/ок

Запит із закупівлі та доставки обладнання, підписок та ліцензій, тренінгів для Державної митної служби України в рамках Проєкту USAID/ Кібербезпека

Надання послуг експерта/киа, ментора/ки для партнерських організацій

Закупівля товарів гуманітарної допомоги сім’ям з дітьми