Відкрито перший набір слухачів на онлайн-курс про дизайн-мислення для НУО

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Olga Milianovych

Ілюстрація новини на сайт_12-07
Відкрито перший набір слухачів на онлайн-курс про дизайн-мислення для НУО

Фонд Східна Європа відкриває набір слухачів нового онлайн-курсу «Дизайн-мислення та інновації для НУО». Навчання буде корисним громадським активістам. Під час курсу вони дізнаються, як застосувати цей метод для вирішення проблем, з якими працюють їхні організації. 

Ведучі курсу ‒ Світлана Хутка, докторка філософії, запрошена професорка Стенфорду і випускниця програми Фулбрайта, засновниця U.World Foundation – та Лілія Боровець, співзасновниця ГО «Про.Світ», випускниця програми Фулбрайта; навчалася за програмою з дизайн-мислення для освітян у d.school Stanford.

Окрім лекцій, практичних завдань та корисних матеріалів, учасники першого набору отримуватимуть зворотний зв’язок від однієї з експерток та зможуть якісно відпрацювати саме свої запити.

Тривалість навчання – один місяць. Перший потік розрахований лише на 20 місць. Тож запрошуємо заповнювати заявку до 26 липня та вчитися нового!

Подати заявку: тут.

Курс був розроблений у межах проєкту «3D Project: Розвиток попри перешкоди. Стійке громадянське суспільство в часи пандемії та в майбутньому», що виконується Фонд Східна Європа за фінансової підтримки Європейського Союзу.


Останні публікації цього розділу:

Відкрита закупівля послуг з розробки дизайну та створення сайту, який представлятиме молодіжну столицю Європи

БО TBPeopleUkraine оголошує конкурсні торги (тендер) на закупівлю будівельних робіт

Конкурс на закупівлю меблів

Конкурс на подання концептуальних документів для реалізації ініціатив щодо покращення продуктивності сільського господарства в Україні

Тендер продовжено: послуги з розробки онлайн гри

Тендерне оголошення для закупівлі будівельних матеріалів/ інструментів