Конкурс на відбір супервізора для надання консультаційних послуг для фахівців з соціальної роботи в Дніпропетровській області

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


офіс тренінг семінар онлайн вебінар
Конкурс на відбір супервізора для надання консультаційних послуг для фахівців з соціальної роботи в Дніпропетровській області

Про проєкт: Проєкт «На шляху запобігання інституалізації немовлят і дітей раннього віку та виведення дітей із будинків дитини в умовах пандемії Covid-19», впроваджується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) та реалізується БО «Надія і житло для дітей»

Основне мета супервізора: провести супервізійні консультації (індивідуальні та групові) для фахівців з соціальної роботи, які працюють з сім’ями та дітьми в складних життєвих обставинах в Дніпропетровській області.

Завдання:

  • Консультації фахівців з соціальної роботи, які працюють в громадах Дніпропетровської області щодо процесу ведення випадку (груповий та індивідуальний формат)
  • Підготовка рекомендацій та звіту за результатами проведених супервізій

 Вимоги до кандидата:

  • Досвід надання послуг в сфері організації/проведення супервізійних консультацій не менше 5 років
  • Володіння навичками, сучасними методиками та глибокими знаннями у проведенні мотиваційного консультування, когнітивно-поведінкових інтервенцій, супервізій

 Супервізії будуть надаватися на території Дніпропетровської області протягом реалізації проекту з серпня – грудень 2021 року. Графік роботи супервізора буде погоджений окремо відповідно до плану заходів проекту.

Для участі у відборі просимо до 02 серпня надіслати  резюме та цінову пропозицію на адресу: [email protected].

У темі електронного листа вкажіть: «Надавач супервізійних послуг для фахівців із соціальної роботи».

Прийом документів завершується о 17:00. Документи, подані пізніше зазначеного терміну, розглядатися не будуть.

БО «Надія і житло для дітей» залишає за собою право комунікувати з обраними кандидатами та уточнювати формати співпраці з кожним індивідуально.

 Додаткові запитання та уточнення за телефоном 063 62 040 32 Анна Чудовська (координатор проєкту БО «Надія і житло для дітей»).


Останні публікації цього розділу:

Подовження тендеру на закупівлю транспортно-логістичних послуг

Тендер із закупівлі послуги по організації п’ятиденного тематичного тренінгу для співробітників органів освіти Одеської області (дводенний тренінг) та співробітників органів освіти Миколаївської області (триденний тренінг)

Тендер на закупівлю інструментів та матеріалів для проведення відновлювальних робіт

Запрошення до участі у тендері на закупівлю товарів для дитячої творчості

Тендер на закупівлю інтерактивної панелі Promethean ActivPanel 9, 75” 4K

Конкурс «Нові горизонти глобальної України: розвиток співпраці з країнами Азії, Близького Сходу, Африки і Латинської Америки»