Набір волонтерів та волонтерок на спостереження за діями поліції під час Прайд Ходи 2021 в Одесі

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


обложка_фб_НЕЗАЛЕЖНИЙ МОНІТОРИНГ ЗА ДІЯМИ ПОЛІЦІЇ
Набір волонтерів та волонтерок на спостереження за діями поліції під час Прайд Ходи 2021 в Одесі

Група громадського спостереження OZON оголошує набір волонтерів та волонтерок на спостереження за діями поліції під час Прайд Ходи 2021, що відбудеться в Одесі 28 серпня.

Щоб зрозуміти як правоохоронці захищають свободу мирних зібрань різних груп – ми виходимо на незалежне спостереження. Ми віримо, що якісна оцінка неможлива без погляду зі сторони, тому наше спостереження не є частиною зібрання Прайд Ходи чи контрзібрань. Нашою головною функцією є об’єктивне документування всіх подій, що відбудуться в цей день.

Але на такій великій події ми не впораємося без вас! Прямо зараз у нас відкритий набір волонтерів та волонтерок.

Перед моніторингом ми проведемо для вас спеціальне навчання (21 серпня офлайн в Одесі), де навчимо неупереджено спостерігати та документувати все, що відбувається на мирних зібраннях та аналізувати дії поліції під час них.

Учасники та учасниці, які успішно пройдуть навчання – будуть запрошені на моніторинг 28 серпня в Одесі.

Анкета: https://forms.gle/7zzDvkSe4Hutvkyz9

Дедлайн заповнення анкет: 19 серпня 00:00.

У випадку будь-яких додаткових питань звертайтеся на пошту: [email protected]

______

OZON – це волонтерська спільнота, яка слідкує за діями влади. Координацію діяльності ініціативи здійснює правозахисна організація – Центр громадянських свобод. На мирних зібраннях ми перевіряємо, як поліція забезпечує право усіх громадян на мирне зібрання. Наші спостерігачі/ки не є учасниками/цями зібрання. Нашою головною функцією є об’єктивне документування всіх подій, що відбуваються.


Останні публікації цього розділу:

Запит цінової пропозиції на обладнання (Надувний екран 4/3 з опорами, Поличка П-33 Компанет, Підвісне крісло-гойдалка кокон)

Запит цінової пропозиції на будівельні матеріали та послуги

Тендер на закупівлю товарів для жіночих гігієнічних наборів (наборів гідності для жінок)

Відкритий тендер на закупівлю Послуг з оренди конференц-залів та організації харчування (кейтерингу) з метою проведення заходу

Закупівля портативних зарядних станцій та акумуляторних світильників для забезпечення центрів Day Care та Family Friendly Space

Комплексні послуги зі створення чат ботів