Курс “Пасторальне служіння медичного капелана”

Початок: 25.08.2021 о 08:00
Закінчення: 25.08.2021 о 17:00
Адреса: Онлайн,
Місце: Онлайн

Завершено

Facebook-публікація 940x788  пікс-11
Курс “Пасторальне служіння медичного капелана”

Українська соціальна академія запускає новий унікальний курс — “Пасторальне служіння медичного капелана”!

Ця програма розроблена досвідченими медичними капеланами, які служать в різних містах України та світу. Курс надає теоретичні та практичні знання в служінні капеланів, їхнього спілкування з недужими, розуміння особистого емоційного стану, богословське трактування людських страждань та криз. 

Важливість розвитку медичного капеланства гостро проявилась під час пандемії й не втрачає актуальності й зараз. “У цей час важливо, щоб біля людей хтось був присутній. Яка тоді важлива була роль медичного капелана у медичних закладах. Хочу підкреслити кваліфікованого медичного капелана, який може підтримати людей, бути з ними, молитися з ними”, — коментує сестра Севастіяна, яка очолює Комісію УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров’я. “Переді мною завжди стоїть найвища мета — максимально вишколити медичних капеланів, щоб вони були відповідно вишколені до праці з медичним персоналом, медиками, лікарями, хворими, з усіма, хто потребує їх підтримки та супроводу. Саме тому цей курс має значення. Важливим є навчання семінаристів, які отримають перші навички, перші знання, а ми прищепимо їм любов до праці в медичних закладах, щоб вони чітко знали, що медичне капеланство не є покаранням, а це великий привілей висвятитись священником та стати медичним капеланом”, — додає сестра Севастіяна.

Цей курс точно підійде для тих, хто

  • працює медичним капеланом або хто хоче ним стати; 

  • священникам;

  • семінаристам;

  • усім, хто цікавиться сферою пасторального служіння. 

Пройти курс ви зможете на нашій навчальній платформі, яка спеціально розроблена для максимально комфортного онлайн-навчання. 

Початок уже 25 серпня
. Реєструйтесь за посиланням