Консультант зі збору інформації про перелік електронних інструментів для ВІЛ-каскаду/ Consultant on collecting information on the list of electronic instruments for the HIV cascade

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
PactUkraine

вакансія vacancy робота(2)
Консультант зі збору інформації про перелік електронних інструментів для ВІЛ-каскаду/ Consultant on collecting information on the list of electronic instruments for the HIV cascade

Довідка:

Pact шукає консультанта щодо збору інформації про та опису функціоналу електронних (цифрових, Інтернет тощо) платформ, мобільних додатків, інструментів та іншого програмного забезпечення (включаючи медичні інформаційні системи, але не обмежуючись ними), яке використовується для цифровізації процесів впровадження програм, проектів, надання послуг в рамках елементів каскаду профілактики ВІЛ-інфекції, лікування та догляду в Україні (далі – електронні інструменти для ВІЛ-каскаду) в рамках виконання завдань проекту USAID «Інновації для подолання епідемії ВІЛ» за фінансової підтримки від Надзвичайного плану Президента США з подолання ВІЛ/СНІД (PEPFAR).

Основна мета роботи консультанта(ів)/технічної підтримки:

  • Зібрати інформацію про перелік електронних інструментів для ВІЛ-каскаду.
  • Детально описати поточні функціональні можливості кожного електронного інструменту для ВІЛ-каскаду, включаючи ключнові проблеми (особливості, аспекти) у процесі профілактики ВІЛ, лікування та догляду, для вирішення яких використовуються ці інструменти.
  • Описати, для якої з частин ВІЛ-каскаду використовується кожен із електронних інструментів.
  • Описати основну цільову аудиторію для використання кожного з електронних інструментів для ВІЛ-каскаду (клієнти програм, представники ключових груп, надавачі послуг, управлінці програм з протидії ВІЛ тощо).
  • Описати поточну архітектуру та стек технологій, які використовуються для розробки та впровадження кожного електронного інструменту для ВІЛ-каскаду.
  • Описати, як (і якщо) електронні інструменти для ВІЛ-каскаду взаємодіють (взаємозв’язуються) між собою.
  • Надати інформацію про права інтелектуальної власності та ліцензії, які стосуються кожного електронного інструменту для ВІЛ-каскаду.

Очікувані результати роботи:

  1. Повний перелік електронних інструментів для ВІЛ-каскаду, які використовуються в Україні.
  2. Звіт з детальним описом існуючих в Україні електронних інструментів для ВІЛ-каскаду (повинен містити повний опис завдань 2-7 Основної мети роботи консультата(ів)/технічної підтримки).

Очікувані строки виконання*:

Активності

Строки

Кількість днів

Зібрана інформація про повний перелік електронних інструментів для ВІЛ-каскаду.

02/09/2021 – 06/09/2021

 

5

Зроблено повний звіт з детальним описом існуючих в Україні електронних інструментів для ВІЛ-каскаду

06/09/2021 – 29/09/2021

15

 

* Очікувані терміни виконання; дати можуть змінюватись у залежності від потреб Проекту і будуть погоджені з консультантом(ами).

Період виконання робіт: не більше 20 днів у період з 02 вересня по 29 вересня  2021 року.

Вимоги до консультанта(ів)/технічної підтримки:

  • Ґрунтовні знання та/або досвід управління процесом розробки програмного забезпечення.
  • Ґрунтовні знання та/або досвід у підготовці технічних специфікацій для розробки програмного забезпечення.
  • Глибокий досвід управління процесом розробки та/або розгортання програмного забезпечення у сфері охорони здоров’я (eHealth, mHealth).
  • Ґрунтовне розуміння складових етапів каскаду профілактики ВІЛ, лікування та догляду в Україні.
  • Ґрунтовна обізнаність з електронними інструментами mHealth, eHealth, зокрема інструментами, які використовуються в програмній діяльності, пов’язаній з активностями в рамках ВІЛ-каскаду в Україні.
  • Сильні навички комунікації (письмово та усно; на рівні не нижче «Вище-середнього»/Upper-intermediate) українською та англійською мовами

 Запрошуємо усіх зацікавлених осіб подати резюме на електронну адресу [email protected]   до 18:00 за місцевим часом, 30 серпня 2021 р.

З повагою,

команда Pact


Останні публікації цього розділу:

Вакансія: Inclusion Advisor

Вакансія: Facilities and Inventory Management Lead

DAI Global LLC шукає Technical Copy Editor

Press and Media Coordinator - Посольства США

Public Health Specialist (Strategic Information) - Посольство США

Administrative Assistant in the Community Liaison Office (Посольство США)