Всеукраїнський конкурс соціального відео “Міфи та стереотипи щодо домашнього насильства та алгоритм безпечної поведінки” для шкільної молоді

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


ZHittya bez nasil'stva_конкурс
Всеукраїнський конкурс соціального відео “Міфи та стереотипи щодо домашнього насильства та алгоритм безпечної поведінки” для шкільної молоді

Запрошуємо шкільну молодь (молодіжні команди) із усієї України до участі у творчому конкурсі соціального відео про про міфи та стереотипи щодо домашнього насильства та про алгоритм безпечної поведінки у разі потрапляння в ситуації домашнього насильства. 

Відео конкурсантів повинні розкривати одну з наступних тем: 

  • міфи на стереотипи щодо домашнього насильства;
  • алгоритм безпечної поведінки в разі потрапляння в ситуації домашнього насильства.

Мета конкурсу: привернути увагу  молоді  до проблеми домашнього насильства та сприяти підвищенню рівня інформованості населення щодо алгоритму безпечної поведінки в разі потрапляння в ситуації домашнього насильства.

Загальний призовий фонд конкурсу: 40 000 грн. За кошти призового фонду буде здійснена закупівля призів для переможців: USB-колонки та бездротові навушники. Переможцями конкурсу будуть обрані декілька кращих робіт.

Строки конкурсу: роботи приймаються з 13.09.2021 р. по 30.10.2021 р. включно, шляхом заповнення заявки на участь у Конкурсі (https://forms.gle/GLJq9UDeu54Xp3pJ7) та надання посилання на Відеороботу, розміщену на веб-сайті youtube.com.

Технічні вимоги:

  • хронометраж роліка до 120 секунд;      
  • мова українська;       
  • формат Full HD (1980х1020), HD (1280х720).

Детальніші умови в Положенні про конкурс за посиланням

Молодіжним командам надається необхідна менторська підтримка у створенні відео у вигляді онлайн інформаційних сесій. За допомогою звертайтеся у Telegram:

Питання по темі конкурсу – @irachornaya 

Технічні питання зі створення відео – @maxkhoroshkov

Переможці будуть оголошені 25.11.2021 року. Фіналісти будуть запрошені на Фестиваль соціального відео для нагородження до Запоріжжя, що відбудеться 25.11.2021 року.

У разі виникнення інших запитань, звертайтеся на електронну пошту: [email protected] із зазначенням в темі листа: “Щодо конкурсу соціального відео” 

Конкурс оголошено благодійною організацією «Благодійний фонд «Посмішка ЮА» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні в рамках проєкту «Життя без насильства».


Останні публікації цього розділу:

Відкрита закупівля послуг з розробки дизайну та створення сайту, який представлятиме молодіжну столицю Європи

БО TBPeopleUkraine оголошує конкурсні торги (тендер) на закупівлю будівельних робіт

Конкурс на закупівлю меблів

Конкурс на подання концептуальних документів для реалізації ініціатив щодо покращення продуктивності сільського господарства в Україні

Тендер продовжено: послуги з розробки онлайн гри

Тендерне оголошення для закупівлі будівельних матеріалів/ інструментів