Тендер із закупівлі обладнання для заготівлі молока для Сосницької ТГ

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


тендер tender(3)
Тендер із закупівлі обладнання для заготівлі молока для Сосницької ТГ

Організація Global Communities, виконавець Програми МТД DOBRE, запрошує вас надати цінову пропозицію щодо постачання обладнання для заготівлі молока для Сосницької ТГ Чернігівської області, відповідно до специфікації RFQ#496.

Деталі тендеру та форми для заповнення знаходяться у доданих файлах.

GC_RFQ 496_Dairy equipment_Sosnytska CC

RFQ 496_Attachment C Budget

Пропозиції повинні бути вчасно надіслані у межах граничної дати подання пропозицій із заповненими додатками на бланку компанії, підписані уповноваженою особою та включати контактні деталі Подавача.

Пропозиції просимо надсилати до 12:00 за місцевим часом 12 жовтня 2021 року на адресу dobreprocurement@globalcommunities.org та обов’язково вказувати номер тендеру RFQ#496 та назву вашої організації.

Всі запити та уточнення надсилаються у письмовій формі за наведеними вище адресами не пізніше 12:00  7 жовтня 2021 року. Будь-яка інформація, що надається одному Подавачу стосовно цього Запиту, буде загально доступна всім Подавачам в формі Додатку до цього Запиту. 

Просимо утримуватися від персональних візитів та телефонних дзвінків. Всі запитання та запити за цим тендером просимо адресувати виключно Global Communities.


Останні публікації цього розділу:

Менеджер/ка з моніторингу та оцінки

Послуги медіа координатора/ки

Послуги адвокаційного/го менеджера/киа

Послуги регіональних юристів/ок

Послуги регіональних координаторів/ок

Юрисконсульт/ка