Фахівець з діагностики та лікування вірусних гепатитів серед пацієнтів з туберкульозом

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Andrey Sorokin

вакансія vacancy(4) робота
Фахівець з діагностики та лікування вірусних гепатитів серед пацієнтів з туберкульозом

Державна установа

«Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» оголошує конкурс на відбір консультанта з реалізації активностей щодо діагностики та лікування вірусних гепатитів серед пацієнтів з туберкульозом в рамках програми Глобального фонду «Прискорення прогресу у зменшенні тягаря туберкульозу та ВІЛ-інфекції в України»

Назва позиції: консультант з реалізації активностей щодо діагностики та лікування вірусних гепатитів серед пацієнтів з туберкульозом.

Інформація щодо установи:

Головним завданнями Державної установи «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» (далі – Центр) є діяльність у сфері громадського здоров’я. Центр виконує лікувально-профілактичні, науково-практичні та організаційно-методичні функції у сфері охорони здоров’я з метою забезпечення якості лікування хворих на cоціально-небезпечні захворювання, зокрема ВІЛ/СНІД, туберкульоз, наркозалежність, вірусні гепатити тощо, попередження захворювань в контексті розбудови системи громадського здоров’я. Центр приймає участь в розробці регуляторної політики і взаємодіє з іншими міністерствами, науково-дослідними установами, міжнародними установами та громадськими організаціями, що працюють в сфері громадського здоров’я та протидії соціально небезпечним захворюванням.

Завдання:

  1. Участь у реалізації програмних активностей щодо діагностики та лікування вірусних гепатитів серед пацієнтів з туберкульозом на регіональному рівні.
  2. Участь у активностях з адвокації розширення доступу до лікування вірусних гепатитів на осіб з ко-інфекціями ТБ-вірусний гепатит та представників ключових груп.
  3. Участь у розробці та адаптації обліково-звітних форм, форм звітів.
  4. Збір та аналіз даних на щомісячній основі щодо діагностики та лікування вірусних гепатитів серед пацієнтів з туберкульозом.
  5. Здійснення розрахунків та аналізу використання діагностичних матеріалів регіонами для виявлення вірусних гепатитів серед пацієнтів з туберкульозом та, відповідно, участь у ініціації та процесі закупівлі витратних матеріалів на національному рівні.

АБО

Забезпечення здійснення закупівлі товарів, робіт та послуг та їх супровід на всіх етапах відповідно до плану.

  1. Регулярна підтримка фахівців, які працюють в регіонах та надання консультацій щодо ведення  первинної обліково-звітної документації за напрямком ко-інфекція туберкульоз-вірусний гепатит.
  2. Підготовка робочих планів/звітів відповідно до своєї діяльності.
  3. Участь у підготовці звітів в рамках Проекту.
  4. Взаємодія з партнерами, МОЗ України тощо у контексті посилення національної відповіді на проблему, пов’язану з ко-інфекцію туберкульозу та вірусних гепатитів.
  5. Здійснення моніторингових та наставницьких візитів до закладів охорони здоров’я з метою надання клініцистам на місцях технічної підтримки щодо компоненту діагностики та лікування ко-інфекції туберкульоз-вірусний гепатит за необхідністю.

Вимоги до професійної компетентності: 

  • Вища медична освіта (бажано).
  • Досвід роботи у фтизіатричній службі або за фахом інфекційні хвороби буде перевагою.
  • Знання національних та міжнародних стандартів/протоколів з питань ведення лікарсько-стійкого туберкульозу та вірусних гепатитів.
    • Знання усної та письмової ділової української мови, знання англійської мови (бажано).
    • Комп’ютерні навички (обов’язкове володіння базовими програмами MS Office, Exel).
    • Міжособистісні й комунікативні навички.
    • Відповідальність.
  • Дотримання термінів виконання завдань.
  • Досвід роботи в міжнародних проектах (бажано).

Резюме мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: [email protected]. В темі листа, будь ласка, зазначте: «­­­429 -2021 Консультант з реалізації активностей щодо діагностики та лікування вірусних гепатитів серед пацієнтів з туберкульозом»

Термін подання документів – до 11 листопада 2021 року, реєстрація документів завершується о 18:00.

За результатами відбору резюме успішні кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді. У зв’язку з великою кількістю заявок, ми будемо контактувати лише з кандидатами, запрошеними на співбесіду. Умови завдання та контракту можуть бути докладніше обговорені під час співбесіди.

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» залишає за собою право повторно розмістити оголошення про конкурс, скасувати конкурс, запропонувати договір з іншою тривалістю.


Останні публікації цього розділу:

Вакансія: Inclusion Advisor

Вакансія: Facilities and Inventory Management Lead

DAI Global LLC шукає Technical Copy Editor

Press and Media Coordinator - Посольства США

Public Health Specialist (Strategic Information) - Посольство США

Administrative Assistant in the Community Liaison Office (Посольство США)