На Донеччині ветеранів АТО навчають стратегії пошуку роботи

22 та 24 листопада за ініціативи ГО “Агенція демократичного розвитку Донбасу” відбулись перші семінари за темою «10 кроків для успішного працевлаштування ветерана АТО». У заході прийняло участь ...

Додано:
agencydonetsk08

офіс тренінг семінар онлайн вебінар
На Донеччині ветеранів АТО навчають стратегії пошуку роботи

22 та 24 листопада за ініціативи ГО “Агенція демократичного розвитку Донбасу” відбулись перші семінари за темою «10 кроків для успішного працевлаштування ветерана АТО». У заході прийняло участь більше 40 ветеранів(ок) та учасників(ць) АТО. 

Буфер обмена07

Впродовж заходів були розкриті секрети 10 кроків для успішного працевлаштування.

А крім того, учасники дізнались про теорію “Вивченої безпорадності” та як можна це подолати, про психологічні реакції на стрес та їх вплив на поведінку людини в різних обставинах, про визнання та цінування власного досвіду. Учасники вчилися виявляти та маркувати власні потреби, працювали індивідуально над складанням власної таблиці – підготовчої карти працевлаштування, дізнались про пошук необхідних зовнішніх та внутрішніх ресурсів для успішного пошуку роботи. 

«Сприяння працевлаштуванню та реінтеграції ветеранів є одним з головніших завдань громадянського суспільства. Завдяки таким тренінгам, ветерани отримують допомогу та практичні навички для подальшого розвитку кар’єри», – відмічає керівник ГО Сергій Коваленко.

Після занять психологиня Марина Акімченкова запросила бажаючих пройти індивідуальні консультації. Нагадаємо, консультації психолога можна отримати в рамках роботи Консультаційного центру зі сприяння зайнятості ветеранів АТО у м. Слов’янськ:

Цей проект відбувається за підтримки Програма реінтеграції ветеранів IREX, яку реалізує IREX та ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу”.


 

Останні публікації цього розділу:

Понад тисяча мешканців Бучанського району отримали правову допомогу від Громадського центру сприяння доступу до правосуддя

Як Шацька громада розвиває туризм спільно з місцевим бізнесом та громадським сектором

Роль Street Child в підтримці локалізації гуманітарної допомоги в Україні

Десять проєктних ідей з відновлення та розвитку Шевченківської громади

Опитування щодо нового курсу YouControl Academy “OSINT для журналістів-розслідувачів”

Перші інсайти тижневого письмового марафону «Детектор життя»