Конкурс на надання послуг з розробки та реалізації 2-го етапу інформаційно-адвокаційної кампанії «А дитині можна?»

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


chemonics_logo
Конкурс на надання послуг з розробки та реалізації 2-го етапу інформаційно-адвокаційної кампанії «А дитині можна?»

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) оголошує конкурс на надання послуг з розробки та реалізації другого етапу інформаційно-адвокаційної кампанії з формування громадської думки щодо важливості повного впровадження систем безпечності харчових продуктів під назвою «А дитині можна?».

Метою цього Технічного завдання є розробка та впровадження другого етапу інформаційно-адвокаційної кампанії під назвою «А дитині можна?» в соціальних та інших медіа. Метою кампанії є формування громадської думки серед операторів ринку харчової продукції, споживачів, органів державної влади та інших гравців ринку щодо необхідності повного та ефективного впровадження систем безпечності харчових продуктів.

Комунікаційна кампанія буде логічним продовженням першого етапу кампанії, що проводить Проект АГРО з березня 2021 року із завершенням у лютому 2022 року. Кампанія другого етапу повинна бути комплексною і включати розвиток продуктів, створених протягом першого етапу кампанії, а також створення нових інформаційних продуктів різного типу та їх широке розповсюдження серед цільових аудиторій. Ознайомитись з матеріалами першого етапу кампанії можна за посиланням: https://www.facebook.com/adytynimogna , посилання на чат-бот: https://www.facebook.com/messages/t/104065411807512)

Проект АГРО передбачає присудити до 4 000 000 грн. за одним контрактом, але остаточна сума буде залежати від остаточних переговорів і може бути нижчою або вищою за цей поріг.

Завантажити повний опис технічного завдання

На адресу [email protected] на ім’я Володимира Наконечного, керівника департаменту субгрантів і контрактів, з посиланням на ЗНП № 19, необхідно надіслати:

  1. лист про свою зацікавленість у наданні пропозиції щодо очікуваного контракту до 18:00 за Київским часом 1січня 2022 р.
  2. усі письмові запитання та уточнення стосовно цього запиту на пропозицію мають бути складені в письмовій формі до 18:00  12 січня 2022 р. 
  3. реєстраційну заявку та запитання для участі у  передтендерній онлайн конференції, яка відбудеться перед прийомом пропозицій 14 січня 2022 р, до до 18:00  1січня 2022 р. Запис конференції буде надісланий у електронній формі усім зареєстрованим учасникам, у тому числі тим, хто надіслав свої письмові запитання до проведення конференції, але не зміг бути присутніми на ній особисто.
  4. пропозиції не пізніше ніж 18.00 25 січня 2022 р. 


Останні публікації цього розділу:

Переоголошення конкурсу на розробку експертних доробків

Набір на онлайн курс "Ctrl C Ctrl V і ти дизайнер"

Запит цінової пропозиції на постачання зарядних станцій та портативних сонячних панелей до них.

Тендер по закупівлі побутової техніки

Тендер на логістичні послуги

Конкурс на надання послуг з комплексного дослідження стану просторового планування в громадах України