Перші пів року освоєння краудфандингу в Харкові та області

З червня в Харкові розпочала роботу краудфандингова платформа  «Моє Місто»Це платформа, на якій ініціативні групи та організації можуть розміщувати свої ідеї та проєкти та через колективне ...

Додано:
Lucy

Instagram post - 143
Перші пів року освоєння краудфандингу в Харкові та області

З червня в Харкові розпочала роботу краудфандингова платформа  «Моє Місто»

Це платформа, на якій ініціативні групи та організації можуть розміщувати свої ідеї та проєкти та через колективне фінансування залучати кошти на їх втілення.

Платформа вже встигла показати свою ефективність за 6 років роботи в Одесі. Де вдалось сформувати спільноту з 14 тисяч доброчинців, реалізувати 140 проєктів та залучити 3 128 260 грн на їх  втілення.

В Харкові за перші пів року команда платформи отримала 31 проєктну заявку, з яких лише 15 відповідали вимогам платформи, пройшли модерацію та були опубліковані на сайті для збору коштів. З якої лише 7 проєктів успішно залучили фінансування та реалізувались. 

3

Більше про успішні проєкти, починання та додаткові можливості Харківської платформи, читайте в публікацій в розділі блог!

 


Тематика публікації:        

Останні публікації цього розділу:

Понад тисяча мешканців Бучанського району отримали правову допомогу від Громадського центру сприяння доступу до правосуддя

Як Шацька громада розвиває туризм спільно з місцевим бізнесом та громадським сектором

Роль Street Child в підтримці локалізації гуманітарної допомоги в Україні

Десять проєктних ідей з відновлення та розвитку Шевченківської громади

Опитування щодо нового курсу YouControl Academy “OSINT для журналістів-розслідувачів”

Перші інсайти тижневого письмового марафону «Детектор життя»