Менеджер/ка з комунікацій

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Andrey Sorokin

вакансія vacancy робота(1)
Менеджер/ка з комунікацій

Державна установа
«Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України»

оголошує конкурс на посаду «Фахівця з комунікацій»

(Менеджер з комунікацій) 

Інформація щодо установи:

Головним завданнями Державної установи «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» (далі – Центр) є діяльність у сфері громадського здоров’я. Центр виконує лікувально-профілактичні, науково-практичні та організаційно-методичні функції у сфері охорони здоров’я з метою забезпечення якості лікування хворих на cоціально-небезпечні захворювання, зокрема ВІЛ/СНІД, туберкульоз, наркозалежність, вірусні гепатити тощо, попередження захворювань в контексті розбудови системи громадського здоров’я. Центр бере участь у розробці регуляторної політики і взаємодіє з іншими міністерствами, науково-дослідними установами, міжнародними установами та громадськими організаціями, що працюють в сфері громадського здоров’я та протидії соціально небезпечним захворюванням.

Наша мета – це поширення інформації та підвищення обізнаності населення про профілактику захворювань та різні фактори ризика для здоров’я, сприяння побудові відповідального ставлення до свого здоров’я всіх українців.

Основні обов’язки:

  • Планування, реалізація, координація інформаційних кампаній з попередження та боротьби з ВІЛ відповідно до цілей в рамках Проєкту;
  • Підготовка технічних завдань для закупівель послуг та продукції в рамках Проєкту;
  • Розробка та координація виготовлення друкованих матеріалів з попередження та боротьби з ВІЛ в рамках Проєкту;
  • Підготовка новин та постів на тему ВІЛ та інших тем громадського здоров’я для офіційного сайту та сторінок у соцмережах Замовника;
  • Взаємодія з програмними відділами Замовника, що працюють з соціально-небезпечними захворюваннями (ВІЛ) та іншими питаннями громадського здоров’я;
  • Моніторинг та оцінка впливу інформаційних активностей, в тому числі в рамках реалізації інформаційних кампанії з питань ВІЛ, туберкульозу та вірусних гепатитів. Підготовка звітів на основі цих даних.

Кваліфікаційні вимоги:

  • Освіта вища.
  • Досвід роботи не менше 2-х років;
  • Навички планування;
  • Досвід роботи у сфері охорони здоров’я буде перевагою.

Особисті якості:

  • Комунікабельність, проактивність;
  • Професіоналізм, грамотність;
  • Оперативність і вміння вкладатися в дедлайни;
  • Уважність до деталей, високий рівень відповідальності.

Резюме мають бути надіслані на електронну адресу: [email protected]. В темі листа, будь ласка, зазначте: «08 – 2022 Фахівець з комунікацій».

Термін подання документів – до 21 січня 2022 року, реєстрація документів
завершується о 18:00.

За результатами відбору резюме успішні кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді. У зв’язку з великою кількістю заявок, ми будемо контактувати лише з кандидатами, запрошеними на співбесіду. Умови завдання та контракту можуть бути докладніше обговорені під час співбесіди.

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» залишає за собою право повторно розмістити оголошення про вакансію, скасувати конкурс на заміщення вакансії, запропонувати посаду зі зміненими обов’язками чи з іншою тривалістю контракту.


Останні публікації цього розділу:

Travel and Event Support Assistant до WHO

HR Assistant до WHO

Програмний/на та фінансовий/ва спеціаліст/ка / Programme and Finance Officer

Фінансовий/ва менеджер/ка (Хмельницька область)

Спеціаліст/ка із закупівель (м.Запоріжжя)

Фахівець/чиня соціальної роботи (Харків)