Тендер на організацію заходу RFP#543 Навчальний візит для представників українських територіальних громад 4 когорти, Польща 3-9 квітня 2022 року, за підтримки програми USAID DOBRE.

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


тендер tender(3)
Тендер на організацію заходу RFP#543 Навчальний візит для представників українських територіальних громад 4 когорти, Польща 3-9 квітня 2022 року, за підтримки програми USAID DOBRE.

Організація Global Communities, виконавець програми міжнародної технічної допомоги «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» USAID DOBRE звертається до вас з проханням подати пропозицію на закупівлю послуг з організації заходу RFP#543 Навчальний візит для представників українських територіальних громад 4 когорти, Польща 3-9 квітня 2022 року, за підтримки програми USAID DOBRE.

Форма для заповнення знаходиться в додатку.

RFP543

Annex_C_RFP543_Study visit to Poland for Cohort 4

Контракт передбачає постоплату.

Всі запити та уточнення мають бути надіслані у письмовій формі на адресу [email protected] не пізніше 18:00, 23 лютого 2022 р.

Пропозиції просимо надсилати до 18:00 28 лютого 2022 на адресу [email protected] та обов’язково вказувати номер тендеру RFP#543 та назву вашої організації.

 

З повагою,

Команда Global Communities


Останні публікації цього розділу:

Тендер на пошук постачальника послуг з виготовлення та розповсюдження інформаційних продуктів з метою забезпечення присутності українських культурних голосів у медіа країн Азії, Африки та Латинської Америки

Конкурс на закупівлю побутової та офісної техніки

Закупівля обладнання та розхідних матеріалів на 6 місяців для лабораторій Lviv Open Lab «Запит на цінові пропозиції (мультилотова закупівля)

Комплексна послуга з організації заходу у селищі Озера Гостомельської громади Київської області

Запит цінової пропозиції на постачання бензинових генераторів

Тендер щодо постачання товарів для забезпечення потреб дитячих просторів у Харківській, Полтавській, Запорізькій, Дніпропетровській та Вінницькій областях