Міжнародний Республіканський Інститут (МРІ) шукає постачальника для проведення тренінгів у м. Кропивницький

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
gkoshulap

офіс тренінг семінар онлайн вебінар
Міжнародний Республіканський Інститут (МРІ) шукає постачальника для проведення тренінгів у м. Кропивницький

Міжнародний Республіканський Інститут (МРІ) шукає постачальника добових сухих пайків, а також наборів для виживання для проведення тренінгів у м. Кропивницький. МРІ має намір укласти контракт із постачальником, який також зможе доставити ці набори до місцевого представника МРІ у м. Кропивницький, починаючи з 31 травня 2022 року. 

Пропозиції приймаються до 14 травня 2022 р. включно електронною поштою на адресу [email protected], зазначивши у темі листа “ Eurasia2022U08o”. Питання, що стосуються даної закупівлі, можна задати, звернувшись за вказаною електронною поштою до 8 травня 2022 р.

Детальну інформацію про тендер англійською мовою, а також форму заявки англійською та українською мовами дивіться у прикріпленні.


Останні публікації цього розділу:

Тендер на пошук постачальника послуг з виготовлення та розповсюдження інформаційних продуктів з метою забезпечення присутності українських культурних голосів у медіа країн Азії, Африки та Латинської Америки

Конкурс на закупівлю побутової та офісної техніки

Закупівля обладнання та розхідних матеріалів на 6 місяців для лабораторій Lviv Open Lab «Запит на цінові пропозиції (мультилотова закупівля)

Комплексна послуга з організації заходу у селищі Озера Гостомельської громади Київської області

Запит цінової пропозиції на постачання бензинових генераторів

Тендер щодо постачання товарів для забезпечення потреб дитячих просторів у Харківській, Полтавській, Запорізькій, Дніпропетровській та Вінницькій областях