«Червоний хрест» проведе внутрішню перевірку після розслідування «Слідства.інфо»

Товариство Червоного хреста України проведе внутрішню перевірку після розслідування «Слідства.інфо» про корупцію в організації. Про це йдеться у повідомленні організації, пише «Українська правда». ...

58
«Червоний хрест» проведе внутрішню перевірку після розслідування «Слідства.інфо»

Товариство Червоного хреста України проведе внутрішню перевірку після розслідування «Слідства.інфо» про корупцію в організації. Про це йдеться у повідомленні організації, пише «Українська правда».

«З повагою до журналістів «Громадського ТБ», які відомі своїми резонансними розслідуваннями і чіткою громадянською позицією, повідомляємо, що факти, подані в передачі, будуть детально перевірені. За результатами роботи ревізійної комісії будуть вжиті відповідні заходи», – сказано у повідомленні.

В організації також додали, що рішення провести внутрішню перевірку діяльності Київської міської організації у січні було прийняте ще після звернення волонтерів Київського загону швидкого реагування в кінці 2015 року.

«У кінці грудня 2015 року після зустрічі з керівництвом Київської міської організації і головами районних організацій було вирішено провести комплексну перевірку в січні 2016 року. Як і було заплановано, цю роботу розпочато», – додали у Червоному хресті.

У сюжеті повідомлялось про торгівлю окремими представниками Червоного хреста гуманітарною допомогою, яка повинна надаватися людям безкоштовно.

 

Джерело: Громадське ТБ
 


Тематика публікації:        

Останні публікації цього розділу:

Нова програма від U-LEAD: підтримка сільського розвитку за стандартами ЄС

Запущено другий сезон подкасту RIGHTS NOW!: розмови про уроки історії, світову безпеку та українську ідентичність

«Навчання і працевлаштування». Для українських ветеранів та ветеранок запустили програму адаптації до цивільного життя

Програма підтримки волонтерських центрів запрацює у 5 центральних регіонах України

«Допомогти собі, щоб допомагати іншим»

Про «доросле»: «Феміністична майстерня» запускає подкаст про секс-просвіту