Фармацевт/ка в Одесу

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Intersos

Vacancy вакансія(6)
Фармацевт/ка в Одесу

INTERSOS — це гуманітарна організація на передовій у надзвичайних ситуаціях, яка надає допомогу жертвам збройних конфліктів, стихійних лих та екстремального відчуження з особливою увагою до захисту найбільш вразливих людей.

З 1992 року наші гуманітарні працівники допомагають людям, які постраждали від гуманітарної кризи: надаємо першу допомогу, їжу, житло, медичну допомогу та товари першої необхідності. Ми забезпечуємо задоволення основних потреб, таких як освіта, доступ до чистої води та медична допомога.

Команда екстреної допомоги ІНТЕРСОС перебуває у Львові та Вінниці, де ми розпочали операцію з надання допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО) та пітримки місцевих медичних закладів та поблизу місць бойових дій, які знаходяться під високим тиском через наплив переселенців та дефіцит лікарів, ліків та медичних засобів.

Ми підтримуємо онколікарню та деякі місця тимчасового перебування ВПО у Львові, Вінниці, Полтаві та Одесі, а також ми почали працювати у Вінниці, як у місті, так а в прилеглих районах з закладами охорони здоров’я.

Ми відкриваємо позицію Фармацевта у м. Одеса.

Тривалість контракту 6 місяців.

Ціль роботи:

Сприяти зниженню захворюваності та смертності, пов’язаної з хворобами та небезпеками, що виникають в наслідок недостатніх (або неіснуючих) медичних послуг, стану здоров’я та захисту навколишнього середовища в громадах, які постраждали від конфлікту, у місті Одеса та області

Причина:

ІНТЕРСОС співпрацює з обласною та місцевими владами в м. Одеса для швидкого реагування на кризу та пов’язане з нею переміщення людей. Зокрема, організація надає ліки та медичні товари у різних місцях як у межах міста, так і в областях у цільових закладах та районах.

 Обов’язки та відповідальність:

  • Відповідає за налагодження центральної аптеки ІНТЕРСОС у Одеса та у співпраці з відділом логістики забезпечує зберігання, управління запасами та процеси постачання, а також, процедури гігієни та безпеки, інструменти та протоколи, запроваджуючи відповідний контроль якості та записів (включаючи температуру, вологість та освітленість відповідно до законодавчих вимог України) та наявність ліків та медичних матеріалів відповідно до національних норм та у співпраці з відділом логістики.
  • Впроваджує ключові показники ефективності для центральної аптеки та надає щомісячний звіт для МАМ та керівника з фармацевтики з даними про запаси, включаючи дати придатності, надлишки, снодійні запаси, скорочені терміни придатності та прострочені ліки, зв’язуючись з відділом логістики для утилізації, якщо така існує.
  • Запис всіх отриманих та виданих товарів у комп’ютері та звітність про споживання ліків та медичного обладнання, випущеного згідно з протоколами, інформування про незвичайні моделі, а також, прогнозування майбутніх потреб, щоб реалізувати бюджет та забезпечити їх доступність.
  • Допомога в навчанні будь- якого персоналу, який керує медичним запасом щодо безпечної практики відпуску ліків
  • Допомагає комірнику з регулярною інвентаризацією та підрахунком запасів
  • Веде дані медичних роздач для Одеси:
  • Доступ до ліків: створити список/карту всіх аптек навколо місць прихистку в місті, які підтримуються ІНТЕРСОС, а також у кожному з районів, де ІНТЕРСОС надаватиме комплексну допомогу з охорони здоров’я, і відобразить наявність та дефіциту ліків у національному списку основних ліків. Повідомляє МАМ про нестачі та розриви в постачанні та пропонує можливі рішення з фармацевтами та заступником медичного координатора.
  • Моніторинг роздач:
    - Координує доставку, прийом та реєстрацію міжнародних та локальних замовлень у тісній координації з відділом логістики, оновлюючи файли запасів та інформуючи менеджерів про їх статус (нестача, надлишок, терміни придатності), з метою постійного забезпечення надійного рівня запасів та забезпечення ефективного управління запасами.
    - Встановити зв’язки з усіма організаціями, які планують отримувати медичні замовлення (відділ охорони здоров’я, лікарні, заклади надання первинної допомоги, прихистки) та визначити контактних осіб для управління медичним запасом у місці видачі для кінцевих споживачів, якщо це необхідно (наприклад, пункти охорони здоров’я прихистку або керівник ПМСД в різних областях). Підтримує щомісячний зв’язок з усіма ПМСД для моніторингу наявності запасів ПМСД для пацієнтів, яких підтримує ІНТЕРСОС, і планує спеціальні роздачі для гарантування постійного доступу до безкоштовних ліків.
    - Забезпечення ефективного постачання в заклади кінцевого споживання, які підтримує ІНТЕРСОС, відповідно до замовлень і запасів, з використанням, при необхідності, холодового ланцюга. Моніторинг та аналіз замовлень в аптеки, які постачання раніше відбувалось, задля безперервного постачання та уникнення прострочених ліків.
  • Розробити календар роздач та план розповсюдження для всіх цільових закладів охорони здоров’я та прихистків в м. Одеси та області у відповідності до замовлень та в залежності від доступності ліків, з допомогою відділу логістики.
  • Приймає участь в процесах перевірки локальних закупівель відповідно до СОП ІНТЕРСОС.

Вимоги:

  • Вища освіта в фармацевтиці або сестринської справи обов’язкове
  • Досвід роботи завідувачем аптеки від 1 року.
  • Володіння англійською мовою – вище середнього, українська – вільно
  • Комп’ютерна грамотність (MS Office)
  • Бажано досвід роботи з проектами надзвичайних ситуацій
  • Бажано попередній досвід роботи з міжнародною НДО
  • Дотримуватись всіх політик і процедур ІНТЕРСОС
  • Сильні організаційні та комунікативні здібності, зі здатністю ефективно представляти інформацію та належним чином відповідати на запитання вищих менеджерів у цій галузі.
  • Відданість принципам ІНТЕРСОС.
  • Можливість та бажання їздити на місця проекту за потреби

Будь ласка, заповніть форму тут: INTERSOS Application

 


Останні публікації цього розділу:

Довгострокове волонтерство в науковому центрі Гдині

Спеціаліст/ка з питань розвитку та комунікацій

Начальник/ця сектору військового обліку в кадровому документообігу

Юрист/ка сектору

Довгострокове волонтерство у центрі інновацій та дизайну “Wymiennikownia”

Engineering Analyst (Electricity, Gas), NPSA-9, DS - Kyiv, National Рosition