Інноваційна програма для молоді UPSHIFT оголошує набір менторів

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
moeolga

документи офіс тренінг дослідження
Інноваційна програма для молоді UPSHIFT оголошує набір менторів

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) розпочинає реалізацію інноваційної програми для молоді UPSHIFT у Житомирській, Кіровоградській та Львівській областях та шукає менторів для роботи з молоддю в режимі офлайн.

Про програму UPSHIFT

UPSHIFT – це глобальна інноваційна програма ЮНІСЕФ, що реалізується у понад 40 країнах по всьому світу. Вона дає можливість підліткам та молоді пропонувати та втілювати власні ідеї для вирішення актуальних проблем у школі, громаді, місті тощо. Програма побудована на основі підходу Human Centered Design (дизайн, орієнтований на людину) і поєднує тренінги із соціальних інновацій, наставництво та фінансову підтримку молодіжних ініціатив.

Через військові дії в Україні потреби населення значно зросли і програма UPSHIFT надасть підліткам та молоді інструменти та ресурси, щоб задовольняти ці потреби на рівні своїх громад.

Ментори програми UPSHIFT

Задача менторів програми UPSHIFT – допомагати молоді знаходити власні інноваційні рішення до існуючих проблем. Для того, щоб краще зрозуміти, як направляти команди у їхній роботі, відібрані кандидати/-ки пройдуть навчання за методологією UPSHIFT на основі підходу Human Centered Design (дизайн, орієнтований на людину), отримають навички менторства та фасилітації групової роботи з молоддю та зможуть ввійти до пулу менторів UPSHIFT. З цього пулу будуть відбиратися ментори для роботи з молодіжними командами, виходячи з доступності менторів у певний період часу.

Які вимоги до майбутніх менторів/ок UPSHIFT?

  • проживання в Житомирській, Кіровоградській або Львівській областях
  • готовність працювати з підлітками та молоддю 14-21 років на засадах партнерства
  • вмотивованість та щирий інтерес
  • готовність навчатись та розвиватись

Щоб подати заявку та взяти участь у відборі менторів, заповніть, будь ласка, форму за посиланням.

Дедлайн для реєстрації: 04 липня 2022 року.


Останні публікації цього розділу:

Відкритий тендер – закупівля наборів для творчості

Відкритий тендер із закупівлі Автобусних зупинок

Відкритий тендер – закупівля наборів (батарея мобільна, рюкзак, пляшка для води)

Гранти на підтримку освітніх проєктів в Харківській та Дніпропетровській областях

Тендер на "Надання послуг з організації та логістичної підтримки тренінгу «Епіднагляд за хворобами та основний епідеміологічний аналіз щодо прийняття рішень для ЦКПХ (модуль №2, 3-я група)» в рамках проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я»"

Тендер на закупівлю послуг з проведення соціологічного дослідження